height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=862686981244947&ev=PageView&noscript=1" /

Δεδομένου ότι το εμπόριο και το λαθρεμπόριο αγαθών της Βόρειας Κορέας διασχίζει τα σύνορα με την Κίνα, το Πεκίνο εξακολουθεί να έχει μόχλευση.

Το Πεκίνο θα πρέπει να αντιδράσει και πρέπει να σφίξει αποφασιστικά τη βίδα κύρωσης. Δεδομένου ότι το εμπόριο και το λαθρεμπόριο αγαθών της Βόρειας Κορέας διασχίζει τα σύνορα με την Κίνα, το Πεκίνο εξακολουθεί να έχει μόχλευση. Η Κίνα θέλει μια Κορέα χωρίς πυρηνικά όπλα για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου στη γειτονιά της. Ωστόσο, φοβάται την κατάρρευση της Βόρειας Κορέας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στη ροή προσφύγων στην Κίνα και στην προώθηση των αμερικανικών στρατευμάτων στα κινεζικά σύνορα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Κίνα έχει μέχρι στιγμής εφαρμόσει τις κυρώσεις του ΟΗΕ εναντίον της Βόρειας Κορέας με τις οποίες έχει επίσης συμφωνήσει, αλλά αφήνει τη χώρα αναπνέοντας χώρο. Η δοκιμή μιας H-βόμβας θα έθετε αυτή τη στάση σε δοκιμασία.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Συνδεθείτε Σύνδεση στο Facebook

Οι απειλητικές χειρονομίες μεταξύ Βόρειας Κορέας και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε ένα νέο επίπεδο κλιμάκωσης. Ποιες είναι οι συνέπειες της ανάφλεξης μιας βόμβας υδρογόνου;

Η Βόρεια Κορέα έχει αναστατώσει την παγκόσμια κοινότητα – για άλλη μια φορά. Τι συνέπειες θα είχε η απειλή δοκιμής μιας βόμβας υδρογόνου στον Ειρηνικό – για την παγκόσμια πολιτική και τον πλανήτη; Μερικές απαντήσεις:

Θα ήταν το τεστ ένα νέο επίπεδο κλιμάκωσης στη σύγκρουση της Βόρειας Κορέας;

Ναί. Μέχρι στιγμής, η Βόρεια Κορέα έχει πραγματοποιήσει έξι πυρηνικές δοκιμές παρά τις κυρώσεις του ΟΗΕ – στην επικράτειά της. Σύμφωνα με την εταιρεία, δύο πειράματα με βόμβες υδρογόνου. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αντέδρασε με την ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Πιονγκγιάνγκ. Η μετεγκατάσταση δοκιμής στον Ειρηνικό θα ήταν ένα σαφές προειδοποιητικό σήμα προς τις ΗΠΑ. Όπου πρέπει να πραγματοποιηθεί μια τέτοια δοκιμή, πώς θα ήταν τεχνικώς εφικτό και εάν πάνω από τον Ειρηνικό ή υποβρύχιο, παρέμεινε ασαφές.

Μπορεί η Βόρεια Κορέα να εξοπλίσει πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές;

Οι ειδικοί αμφιβάλλουν εάν η χώρα είναι έτοιμη να παράγει πυρηνικές κεφαλές που είναι αρκετά μικρές για να τοποθετηθούν σε πυραύλους μεσαίου ή μεγάλου βεληνεκούς. Ωστόσο, η “Washington Post” έγραψε τον Αύγουστο ότι οι υπάλληλοι της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας υπέθεσαν τώρα ότι η Πιονγκγιάνγκ είχε κυριαρχήσει και αυτό το βήμα.reduslim φόρουμ για τις γυναίκες Στα μέσα Σεπτεμβρίου, η Βόρεια Κορέα δοκίμασε και πάλι έναν πύραυλο μεσαίου βεληνεκούς τύπου Hwasong-12, ο οποίος πέταξε πάνω από τη βόρεια Ιαπωνία στον Ειρηνικό.

Τι ακριβώς είναι μια βόμβα υδρογόνου;

Η πρώτη βόμβα υδρογόνου, επίσης γνωστή ως H-βόμβα, αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ και πυροδοτήθηκε στον Ειρηνικό το 1952. Η εκρηκτική τους ισχύς ξεπερνά κατά πολύ τις ατομικές βόμβες. Ενώ αυτοί αντλούν την καταστροφική τους δύναμη από τη διάσπαση πυρήνων ουρανίου ή πλουτωνίου, η αρχή της βόμβας υδρογόνου βασίζεται στη σύντηξη πυρήνων του στοιχείου υδρογόνου με ήλιο – συγκρίσιμη με τις φυσικές διεργασίες στον ήλιο. Επειδή απαιτούνται εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες για την ανάφλεξη μιας βόμβας Η, μια βόμβα ατόμων χρησιμοποιείται ως πυροκροτητής. Το αν η Βόρεια Κορέα έχει στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο όπλο μαζικής καταστροφής που έχει αναπτυχθεί μέχρι σήμερα είναι αμφισβητήσιμο.

Δεν απαγορεύονται οι πυρηνικές δοκιμές στην ατμόσφαιρα;

Από το 1963 υφίσταται συμφωνία που απαγορεύει τις δοκιμές πυρηνικών όπλων επίγειου εδάφους – που είχε υπογραφεί τότε από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Σοβιετική Ένωση. Η συμφωνία απαγόρευσης των πυρηνικών δοκιμών στη Μόσχα είχε ως στόχο να αποτρέψει τις δοκιμές στην ατμόσφαιρα, στο διάστημα ή στο νερό, προκειμένου να προστατεύσει τους ανθρώπους και το περιβάλλον από ραδιενεργές μολύνσεις. Όμως δεν έχουν προσχωρήσει όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Κορέας. Η συνθήκη για την απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών CTBT, που εγκρίθηκε το 1996, προβλέπει επίσης μια ολοκληρωμένη απαγόρευση των υπόγειων δοκιμών. Ωστόσο, μπορεί να τεθεί σε ισχύ μόνο όταν επικυρωθεί από όλα τα κράτη που διαθέτουν πυρηνική τεχνολογία. Περισσότεροι από 40 δεν το έχουν κάνει στο παρελθόν.

Τι αντίκτυπο θα μπορούσε να αναμένεται;

Όλες οι προηγούμενες πυρηνικές δοκιμές στην ατμόσφαιρα θα είχαν απελευθερώσει ενέργεια όσο 29.000 βόμβες της Χιροσίμα, θεωρεί τον οργανισμό που είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση της συνθήκης για την απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών CTBTO. Εκτός από τις γεωπολιτικές συνέπειες, μια δοκιμή για τον Ειρηνικό θα επηρέαζε επίσης τους ανθρώπους και τη φύση. Η ραδιενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε μεταλλάξεις των κυττάρων και κατά συνέπεια σε καρκίνο. Τα ψάρια και άλλα έμβια όντα είναι μολυσμένα στη θάλασσα. Η ραδιενέργεια θα μπορούσε να μπει στην τροφική αλυσίδα με αυτόν τον τρόπο.

Υπάρχουν αριθμοί θυμάτων πυρηνικών δοκιμών;

Όχι ακριβές. Σύμφωνα με το CTBTO, είναι δύσκολο να ληφθούν ακριβείς αριθμοί θανάτου από ραδιενεργή μόλυνση. Σε μια μελέτη του 1991, ο οργανισμός κατά των πυρηνικών όπλων IPPNW εκτιμά ότι ο αριθμός των θανάτων από καρκίνο λόγω ακτινοβολίας σύμφωνα με τις πυρηνικές δοκιμές θα είναι 430.000 έως το 2000 και θα μπορούσε να αυξηθεί σε 2,4 εκατομμύρια τα επόμενα χρόνια.

Πόσες πυρηνικές δοκιμές έχουν γίνει μέχρι τώρα;

Από το 1945 περισσότερα από 2.000, κυρίως μέσω των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Και οι δύο σταμάτησαν τις δοκιμές τους – όπως το Ηνωμένο Βασίλειο – στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η Γαλλία και η Κίνα εντάχθηκαν το 1996, ενώ η Ινδία και το Πακιστάν ακολούθησαν το 1998. Όλες οι πρόσφατες πυρηνικές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από το καθεστώς στη Βόρεια Κορέα, έξι από τον Οκτώβριο του 2006.

Ποια είναι η άποψη της Νότιας Κορέας για τις πρόσφατες απειλές της Βόρειας Κορέας;

Η Σεούλ δεν τους σχολίασε αρχικά. Ωστόσο, ο υπουργός Εξωτερικών Kang Kyung-wha συναντήθηκε με τον αμερικανό συνάδελφό του Rex Tillerson στη Νέα Υόρκη. Οι λεπτομέρειες δεν ήταν αρχικά γνωστές. Ωστόσο, ο Kang τόνισε ότι το πυραυλικό και πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απειλή για τη διεθνή πολιτική κατά της διάδοσης πυρηνικών όπλων.

Και πώς θα αντιδράσει η Ουάσιγκτον;

Είναι ασαφές. Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Heather Nauert αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση την Παρασκευή. Μια πιθανή αντίδραση εξαρτάται από το αν η διοίκηση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα θεωρούσε την έκρηξη ως πρόκληση ή επίθεση. Η Ουάσιγκτον έχει απειλήσει το καθεστώς της Βόρειας Κορέας με στρατιωτική απεργία εάν επιτεθεί στις ΗΠΑ ή σε σύμμαχο. Το ερώτημα λοιπόν θα ήταν αν ο Λευκός Οίκος θα τον χαρακτήριζε επίθεση αν οι Ηνωμένες Πολιτείες επλήγησαν από πτώση.

Και ποια είναι η θέση του Πεκίνου;

Θα ήταν επίσης η πιο επικίνδυνη πρόκληση της Βόρειας Κορέας μέχρι σήμερα για την Κίνα. Το Πεκίνο θα πρέπει να αντιδράσει και πρέπει να σφίξει αποφασιστικά τη βίδα κύρωσης. Δεδομένου ότι το εμπόριο και το λαθρεμπόριο αγαθών της Βόρειας Κορέας διασχίζει τα σύνορα με την Κίνα, το Πεκίνο εξακολουθεί να έχει μόχλευση. Η Κίνα θέλει μια Κορέα χωρίς πυρηνικά όπλα για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου στη γειτονιά της. Ωστόσο, φοβάται την κατάρρευση της Βόρειας Κορέας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στη ροή προσφύγων στην Κίνα και στην προώθηση των αμερικανικών στρατευμάτων στα κινεζικά σύνορα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Κίνα έχει μέχρι στιγμής εφαρμόσει τις κυρώσεις του ΟΗΕ εναντίον της Βόρειας Κορέας με τις οποίες έχει επίσης συμφωνήσει, αλλά αφήνει τη χώρα αναπνέοντας χώρο. Η δοκιμή μιας H-βόμβας θα έθετε αυτή τη στάση σε δοκιμασία.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Συνδεθείτε Σύνδεση στο Facebook

Το NEWS.AT παίρνει συνέντευξη από τους κορυφαίους υποψηφίους για τις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου: Θα ξεκινήσει ο επικεφαλής του BZÖ Josef Bucher. Από τότε που ο Frank Stronach μπήκε στην πολιτική και πήρε μέρος του BZÖ μαζί του, το BZÖ παρέμεινε κάτω από το όριο του 4% σε όλες τις έρευνες. NEWS.AT ρώτησε τον Josef Bucher γιατί κάνει εκστρατεία, ποιες πιθανότητες υπολογίζει και ποιοι είναι οι στόχοι του.

NEWS.AT: Σύμφωνα με τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις, παλεύετε μαζί με τους Νέους, τους πειρατές και το KPÖ για την αχάριστη έκτη θέση, η οποία πιθανώς δεν εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο. Εγκαταλείφθηκαν από συμπατριώτες, ο Frank Stronach τους προσβάλλει στη μονομαχία της τηλεόρασης κοντά στα σύνορα. Αναρωτιέστε: Γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Josef Bucher: Επειδή οι έρευνες δείχνουν προς τα πάνω και επειδή είμαι πεπεισμένος ότι η Αυστρία χρειάζεται το BZÖ.

NEWS.AT: Πολλοί ψηφοφόροι φοβούνται ότι δεν θα λειτουργήσει για το BZÖ. Γιατί να σας δώσουν την ψήφο ούτως ή άλλως; Bucher: Επειδή κάθε δεύτερο άτομο σε αυτήν τη χώρα δεν ξέρει ακόμη ποιος να ψηφίσει και επομένως όλα είναι ακόμα ανοιχτά. Επειδή ο κόσμος ανήκει στους γενναίους και το BZÖ είναι ένα γενναίο κόμμα που θα εξαλείψει τη δυσάρεστη πολιτική κατάσταση.

NEWS.AT: Πώς θέλετε να επιτύχετε την ανακύκλωση πριν από τις εκλογές; Bucher: Ενισχύοντας περαιτέρω την τρέχουσα προσπάθεια. Κάθε μέρα περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν στο κίνημά μας και αν συνεχίσουμε έτσι, τότε είμαστε καλοί για μια θετική έκπληξη.

“Ο Petzner μπορεί να επικρίνει πολλά”

NEWS.AT: Με την τρέχουσα λίστα έχετε σχεδιάσει μια συγκεκριμένη γραμμή στην εποχή του Χάιντερ. Αλλά δεν πρέπει να πούμε ότι έρχεται πραγματικά πολύ αργά; Bucher: Ήταν σημαντικό για μένα να παρουσιάσω ένα σύγχρονο μεσαίο κόμμα, συμπεριλαμβάνοντας σύγχρονες μεσαίες εταιρείες εκτός από τους έμπειρους πολιτικούς που έχουμε. Αυτή είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική προσφορά για ένα πάρτι του μέλλοντος.

NEWS.AT: Θα χάσετε την Ursula Haubner και τον Stefan Petzner και πώς αξιολογείτε τις δημόσιες δηλώσεις του Petzner; Bucher: Είναι εκεί! Κανείς δεν πέφτει μακριά, έχουμε γίνει περισσότεροι. Επομένως, αυτή η συζήτηση είναι εντελώς περιττή για μένα. Ο Stefan Petzner μπορεί επίσης να επικρίνει πολλά, έχει κάνει πολλά καλά για το BZÖ.

NEWS.AT: Οι αξιολογήσεις συμπάθειας είναι σχετικά καλές. Ταυτόχρονα, πολλοί ψηφοφόροι αποθαρρύνονται από την κληρονομιά της εποχής Χαϊντερ. Δεν θα ήταν πιο λογικό να βρεις ένα νέο πάρτι αμέσως και να αποχαιρετήσω αυτό το έρμα; Bucher: Στέκομαι στο παρελθόν. Έχω αναλάβει ένα καθήκον και ένα κίνημα που έβαλα τώρα τη σφραγίδα μου. Αυτές είναι σίγουρα διαφορετικές προτεραιότητες από ό, τι στο παρελθόν, αλλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε τον χρόνο πριν από την κρίση με τον τρέχοντα. Δεν μπορείτε να συγκρίνετε τον Bucher με τον Haider. Αυτές είναι δύο πολιτικές εποχές και σήμερα υπάρχουν και άλλα προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

“Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Δεύτερης Δημοκρατίας”

NEWS.AT: Ας μιλήσουμε για αυτήν την εποχή. Μερικές φορές έχετε μια ένοχη συνείδηση ​​που οι άνθρωποι γύρω σας στη δημοκρατία έχουν φέρει αυτήν την αρκούδα – λέξη-κλειδί Hypo; Bucher: Δεν είμαι με το ÖVP, είμαι με το BZÖ! Το ÖVP έχει συνδέσει αυτήν την αρκούδα με τη δημοκρατία. Το ÖVP, υπό την ηγεσία του Αντιπροέδρου Pröll, σε συνεργασία με το SPÖ, διέπραξε αυτήν τη μεγαλύτερη αμαρτία της Δεύτερης Δημοκρατίας. Η Bayern αγόρασε την τράπεζα το 2006 και έπρεπε να είναι υπεύθυνη. Θέλω να ερευνήσω πολιτικά γιατί εθνικοποιήσαμε αυτήν την τράπεζα. Το κόκκινο και το μαύρο έχουν αρνηθεί πέντε φορές.

NEWS.AT: Γιατί νομίζετε ότι συνέβη έτσι; Bucher: Εάν οι υποχρεώσεις είχαν χτυπηθεί, η Raiffeisenbank θα έπρεπε να πληρώσει επίσης. Επειδή η Raiffeisenbank έχει επίσης δύο hypobanks. Έτσι, οι άνθρωποι Raiffeisen δεν το ήθελαν, γι ‘αυτό ο Pröll εθνικοποίησε την τράπεζα και γνωρίζουμε πού εργάζεται τώρα.

NEWS.AT: Η πολιτεία της Καρινθίας ανέλαβε εκ των προτέρων τεράστιες υποχρεώσεις ευθύνης. Δεν ήταν φοβερό λάθος; Bucher: Αυτή είναι μια διαφορετική ερώτηση. Πάντα πίστευα ότι αυτές οι υποχρεώσεις ήταν πολύ υψηλές. Αλλά ο Jörg Haider πούλησε την τράπεζα μαζί με τον κ. Martinz από την ÖVP και κέρδισε 1,5 δισ. Ευρώ. Εάν η τράπεζα είχε καταρρεύσει, η Bayerische Landesbank θα έπρεπε αρχικά να ευθύνεται ως ιδιοκτήτης. Εάν αυτό είχε μπει σε πρόβλημα, η Βαυαρία θα έπρεπε να είναι υπεύθυνη. Εάν η Βαυαρία δεν μπορούσε να πληρώσει, ο πλανήτης δεν θα υπήρχε πλέον. Επειδή η Βαυαρία είναι μια από τις πιο ζωντανές περιοχές στον κόσμο. Οι Βαυαροί αγοράζουν αυτήν την τράπεζα πολύ γρήγορα, διπλασιάζοντας το συνολικό ισολογισμό σε μόλις δύο χρόνια και τότε θα πάρουμε πίσω την τράπεζα; Στη συνέχεια, εθνικοποιείτε την αποτυχία αυτών των τραπεζιτών. Γιατί πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι γι ‘αυτό;

NEWS.AT: Πώς σκοπεύετε να αποφύγετε τέτοιες απώλειες στο μέλλον; Bucher: Κάνοντας νόμο περί πτώχευσης. Μέχρι στιγμής, καμία τράπεζα δεν έχει επιτραπεί να χρεοκοπήσει. Απαιτείται νόμος περί πτώχευσης των τραπεζών. Γνωρίζουμε το πρόβλημα από το 2008 και τίποτα δεν έχει συμβεί σε πέντε χρόνια.

© APA / ROBERT JAEGER »Όνομα” αρκετό “και επώνυμο” επί πληρωμή “” ”

NEWS.AT: Απευθύνεστε σε μια συγκεκριμένη ομάδα ψηφοφόρων. Συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματιών και των αυτοαπασχολούμενων. Πολλά κόμματα ταιριάζουν για αυτό το τμήμα ψηφοφόρων. Ο Stronach, ο Νέος, φυσικά το ÖVP και συμμετέχουν επίσης. Τι σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους; Bucher: Ο ÖVP απογοήτευσε αυτό το εκλογικό σώμα επειδή έχει υποσχεθεί εδώ και πολλά χρόνια που δεν τηρεί. Εν πάση περιπτώσει, αυτό που λέει ο Stronach αντιγράφει μόνο από μένα. Είναι επομένως απαραίτητο να επιλέξετε το BZÖ τώρα, το οποίο έχει μια πολιτική προσαρμοσμένη στις σύγχρονες μεσαίες επιχειρήσεις.

NEWS.AT: Εδώ και χρόνια περιφέρονται στη χώρα με το σύνθημα και το κουμπί «αρκετά πληρωμένο». Γιατί εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας; Bucher: Αυτή η μάρκα είναι μια καθιερωμένη μάρκα και γι ‘αυτό δεν χρειάζεται να το μεταφέρω όλη την ώρα. Επειδή όλοι μου ισχυρίζονται ότι το όνομά μου είναι «Αρκετά» και το επώνυμό μου είναι «πληρωμένο».

NEWS.AT: Ποιες είναι οι σημαντικότερες απαιτήσεις σας σε αυτό το βιβλίο εκστρατείας: Κάτω από τους φόρους και, επομένως, περισσότερα χρήματα για να ζήσετε. Χρειαζόμαστε επίσης ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα που δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ακριβότερο. Πρέπει όμως να αποπολιτικοποιήσουμε τον τομέα της εκπαίδευσης και να διασφαλίσουμε ότι τα επαγγέλματα διδασκαλίας ανατίθενται σύμφωνα με τα προσόντα. Το τρίτο σημείο είναι ότι η οικογενειακή πολιτική πρέπει να αλλάξει. Οι οικογένειες συνονθύλευμα είναι πλέον διαδεδομένες. Πριν από το Dohnal, οι γυναίκες ήταν οι φτωχοί · μετά το Dohnal, οι πατέρες έσπασαν. Αυτή είναι η οικογενειακή πολιτική του κόκκινου και του μαύρου. Αλλά θέλω περισσότερη δικαιοσύνη και για διαζευγμένους πατέρες.

“Ενάντια σε φόρο θανάτου”

NEWS.AT: Είναι το BZÖ ένα κόμμα υψηλού εισοδήματος; Bucher: Αυτό είναι ανοησία. Είμαστε ένα κόμμα μεσαίας τάξης και με τη φορολογική μας έννοια είναι σαφές ότι ανακουφίζουμε κυρίως την επιβάρυνση για τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, ενώ ο διευθυντής της τράπεζας πρέπει να πληρώσει περισσότερα. Μέσω ενός φορολογικού συστήματος που ο καθένας μπορεί να υπολογίσει για τον εαυτό του μετά την ολοκλήρωση του ένατου βαθμού. Αυτός είναι ο τρόπος του μέλλοντος.

NEWS.AT: Δεν είναι μέρος του φιλελεύθερου κινήματος παγκοσμίως να απαιτήσει από τους ανθρώπους να μπορούν να επιτύχουν τον πλούτο και την ευημερία τους και, επομένως, είναι επίσης νόμιμο να φορολογείται ο κληρονομικός πλούτος επειδή δεν υπάρχει προσωπική συνεισφορά πίσω από αυτό; Bucher: Me είμαι υπέρ της επέκτασης της αυτοδιάθεσης κάθε ατόμου.

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook