height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=862686981244947&ev=PageView&noscript=1" /

Om oss på ace

Hållbar Energi

För dig och din träning. Och så klimatet, så klart. 

ägare av ace of sweden

Vi gillar racketsport! För oss är det viktigt att kunna bidra med hållbar energi till de som tränar. Dessutom att ha en klimatsmart produkt. Därför är ACE barer anpassade efter både människa och miljö. 

Vi är de nya ägarna av ACE of Sweden! 

Om oss på ACE

Vilka är de nya ägarna?

Nya ägarna av ACE of Sweden är MaqWest AB. MaqWest är en sammanslagning av de två olika konsultbolagen MAQ Management i Västerås AB & WestRidge Consulting AB. Bakom dessa två bolag står vi, Jörgen & Mikael. Två människor med ett gemensamt intresse för att bidra till samhället och utveckla människor.

Detta intresse förenade oss och mynnade ut i nya affärsidéer under rådande situation med Covid-19 pandemin.

Vi kommer båda från ett långt arbetsliv inom industri på chefsnivå, både nationellt och internationellt. Men då konsult och interminbranschen tappade fart under pandemin fick vi söka andra möjligheter

Ur viljan att kunna bidra och utveckla människor föddes då nya idéer…

ACE - Racket Sport Nutrition since 2018

Sedan 2018 har ACE of Sweden sålts på flertalet racketsportshallar och klubbar runt om i Sverige. Det tidigare produktutbudet bestod av både energidrycker och energibars i olika smaker. Produkterna har uppskattats av utövare inom bland annat padel, tennis och badminton som ett självklart val för påfyllning av energi. 

Vårt mål är att fortsätta vara ett självklart val för just racketsportsutövare. Dessutom att bidra med långsiktig och hållbar energi under träningen. Vi vill även fortsätta att sponsra Z&B Foundation samt att arbeta kontinuerligt för att främja ungdomssporten. 

affisch ace of sweden

Vad händer nu?

Sedan 2020 är vi nya ägare av ACE of Sweden. Vi tar nu nästa steg i ACE resa och passade även på att se över eventuella utvecklingsmöjligheter. Detta har resulterat i att smakerna för energibarerna har setts över, förpackningen designas om, samt att palmoljan tagits  bort från samtliga produkter. Dessutom kommer de tidigare energidryckerna att dröja då vi planerar att designa om flaskor, etiketter samt se över val av smaker. 

Just nu finns våra energibars i smakerna Hallon/Lakrits, Cocos & Choklad/Karamell och fler smaker kommer. Våra bars kan finnas hos gamla kunder såväl som helt nya. Även online, vilket är nytt för ACE of Sweden. Men det gemensamma för alla återförsäljare förblir att samtliga är aktörer inom racketsportbranschen. 

Du som privatperson hittar oss på de olika anläggningarna eller extern webbshop. Håll utkik på våra samarbetspartners för att se vart vi finns. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev eller följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

Vi tar gärna emot feedback i form av förslag på förbättringar, tips, eller nya idéer på samarbeten. 

Tveka inte att höra av dig till oss!

G-ZGD27H3KW1

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook