Om oss på ace

Hållbar Energi

För dig och din träning. Och så klimatet, så klart. 

ägare av ace of sweden

Vi gillar racketsport! För oss är det viktigt att kunna bidra med hållbar energi till de som tränar. Dessutom att ha en klimatsmart produkt. Därför är ACE barer anpassade efter både människa och miljö. 

Vi är de nya ägarna av ACE of Sweden! 

Om oss på ACE

Vilka är de nya ägarna?

Nya ägarna av ACE of Sweden är MaqWest AB. MaqWest är en sammanslagning av de två olika konsultbolagen MAQ Management i Västerås AB & WestRidge Consulting AB. Bakom dessa två bolag står vi, Jörgen & Mikael. Två människor med ett gemensamt intresse för att bidra till samhället och utveckla människor.

Detta intresse förenade oss och mynnade ut i nya affärsidéer under rådande situation med Covid-19 pandemin.

Vi kommer båda från ett långt arbetsliv inom industri på chefsnivå, både nationellt och internationellt. Men då konsult och interminbranschen tappade fart under pandemin fick vi söka andra möjligheter

Ur viljan att kunna bidra och utveckla människor föddes då nya idéer…

ACE - Racket Sport Nutrition since 2018

Sedan 2018 har ACE of Sweden sålts på flertalet racketsportshallar och klubbar runt om i Sverige. Det tidigare produktutbudet bestod av både energidrycker och energibars i olika smaker. Produkterna har uppskattats av utövare inom bland annat padel, tennis och badminton som ett självklart val för påfyllning av energi. 

Vårt mål är att fortsätta vara ett självklart val för just racketsportsutövare. Dessutom att bidra med långsiktig och hållbar energi under träningen. Vi vill även fortsätta att sponsra Z&B Foundation samt att arbeta kontinuerligt för att främja ungdomssporten. 

affisch ace of sweden
energydrinks ace of sweden

Vad händer nu?

Då ACE legat på is under senare period av gamla ägaren styre, vill vi som nya ägare göra en nystart och värna om våra nygamla kundrelationer. Vi har precis fått in våra nya bars och dessa är påväg ut som smakprov till våra gamla kunder. Alla nya kunder är välkomna att kontakta oss för att få provsmaka. Inom kort finns webbutik tillgänglig för både privatpersoner och företagskunder. Håll utkik på hemsidan eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

När vi startade upp produktionen igen passade vi även på att se över denna för eventuella utvecklingsmöjligheter. Detta har resulterat i att smakerna för energibarerna ses över, förpackningen designas om, samt att all palmolja nu tas bort från samtliga produkter. Dessutom kommer energidryckerna att dröja då vi planerar att designa om flaskor, etiketter samt se över val av smaker. 

Vi tar gärna emot feedback i form av förslag på förbättringar, tips, eller nya idéer på samarbeten. 

Tveka inte att höra av dig till oss!

G-ZGD27H3KW1

ace of sweden logo

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook