height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=862686981244947&ev=PageView&noscript=1" /

Darabos ar fi avut șase ani de reformat, la fel ca și Platter, nu au realizat nimic!

Darabos ar fi avut șase ani de reformat, la fel ca și Platter, nu au realizat nimic! Platter chiar a abolit exercițiile de miliție. Ce este o miliție fără exerciții anuale?

Marti, 22 ianuarie 2013 17:37 raport

Este important ca femeile să facă și serviciul militar în viitor. Nu este acceptabil ca o parte din populație să fie discriminată în continuare. Tratamentul egal al bărbaților și femeilor trebuie să stea în mod clar deasupra culegerii de cireșe a anumitor asociații de femei.

Ignaz-Kutschnberger Marți, 22 ianuarie 2013 19:22

@zombilein … ai servit de fapt în țara ta natală Iugoslavia?

Ignaz-Kutschnberger Marți, 22 ianuarie 2013 19:30

Întrucât sunteți din nou atât de minunat de dedicați egalității și tratamentului egal … ați putea compensa și serviciul patriotic ratat în noua voastră țară de origine, Austria … pentru că nu ar trebui să cereți ALȚI și apoi să nu beneficiați chiar de dvs. … așa că @zombie domnul colonel Spindelegger așteaptă noul recrut 🙂

strizzi49 Miercuri, 23 ianuarie .. 2013 00:17

@ War-Lord … Voi prelua revendicarea de la zombie69! Și am servit – timp de 9 luni! Dar cu criticile tale – cu siguranță că (nu) ai servit și tu, nu? Așa cum am mai spus o dată, recrutarea GENERALĂ se aplică în Austria! Și ce înseamnă GENERAL?

Ignaz-Kutschnberger Miercuri, 23 ianuarie 2013 raport 13:37

@ strizzi49 … asta ar putea fi … dar nu vreau să știu că @zombie-ul nostru este dezavantajat în special atunci când este atât de angajat în grupurile defavorizate din această țară 🙂

Ignaz-Kutschnberger Miercuri, 23 ianuarie 2013 raport 13:47

Și sunt surprins că această cerere de tratament egal vine de la zombileina tuturor oamenilor … Sper că a discutat acest lucru cu domnul Strache în prealabil 😉

Miercuri, 23 ianuarie 2013 15:19

…mai bine nu. Dar anul acesta are încă șansa să-și exprime părerea. Se spune că Elveția votează și în toamnă. Poate că vor aborda acest subiect, potrivit Zürcher Zeitung, este deja în discuție. Atunci nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la problemele austriece care nu-l preocupă și oricum îi pot fi tociti ;-))

Nudlsupp Joi, 24. ian .. 2013 03:10 raport

Mi se pare foarte interesant să văd subiectele în care egalitatea contează din nou. Unde este cu directorii, membrii consiliului de administrație, consiliile de supraveghere și unde este în ceea ce privește veniturile? Unde este compensația pentru perioadele de creștere a copilului? Unde se află femeile în ceea ce privește drepturile la pensie? De asemenea, sunt în favoarea drepturilor egale …. dar vă pot spune un lucru …. totul nu este ieftin

Conectare Conectați-vă cu Facebook manipulare Marti, 22 ianuarie 2013 17:34 raport de răspuns

Va dura și va lua și va lua ……….reduslim munca? cu reformele – pentru că a fost întotdeauna așa! http://www.facebook.com/WeilsImmerSoWarVP2013?fref=ts

Marti, 22 ianuarie 2013 14:56 raport

Se poate deduce din trecut că instituțiile și partidele mari nu pot fi reformate decât prin presiune externă. Deci, le oferim oamenilor posibilitatea de a exercita presiune în orice moment pentru a z. B. să forțeze punerea în aplicare a propunerilor Curții de Conturi pentru reforma administrativă, dacă este necesar.

Marți, 22 ianuarie 2013 14:58

Oamenii au nevoie de ocazia de a iniția o inițiativă dacă politicienii refuză un dialog timpuriu, deschis și onest

Conectați-vă Conectați-vă cu Facebook Elcordes marți, 22 ianuarie 2013 raport 13:36

@ War-Lord ce visător ești și te-ai trezit udat de sudoare.

Ignaz-Kutschnberger Marți, 22 ianuarie 2013 3:23 pm

@elcordes … o numesc “” visând “” … eu o numesc OPTIMISM

Autentificare Conectați-vă cu Facebook Ignaz-Kutschnberger Marți, 22 ianuarie 2013 raport 13:15

Uite … poate că acum putem pune în aplicare una sau alta reformă sensibilă. Probabil că nu ar face rău niciunui partid în alegerile viitoare …

strizzi49 Miercuri, 23 ianuarie .. 2013 00:19

Pentru o dată sunt total de acord cu tine! Ține-o așa!

Conectați-vă Conectați-vă cu Facebook Pagina 1 din 1  

Ministrul apărării Gerald Klug (SP) și ministrul de interne Johanna Mikl-Leitner (VP) au prezentat primele măsuri pe care speră că vor face serviciul militar de bază „mai atractiv” încă din această toamnă. Mai exact, în acest an urmează să fie desfășurați mai puțini recruți ca ospătari și șoferi. Astfel, 350 de noi soldați ar putea „„ să se alăture trupelor ”„ direct ”, a explicat Klug într-o conferință de presă în zona de instruire militară din Stiria Seetaler Alpe. În următorii doi ani, raportul întreținătorilor de sisteme și recrutaților din „„ afacerea militară de bază ”„ trebuie „„ inversat ”„ de la 60% la 40%.

În prezent, 1.800 de militari sunt chelneri și 1.600 sunt șoferi. “” În primul pas “” urmează să fie redus cu zece procente în ambele domenii în acest an. Din 2014, Klug ar dori să reducă numărul de servitori de bază care așteaptă cu 50%. 900 ar fi aduși “” unu la unu trupelor.

Aceste măsuri sunt rezultatul inițial al grupului de lucru SPÖ și ÖVP privind reforma serviciului militar. Următoarele proiecte vor urma, cei doi miniștri au confirmat luni, la sfârșitul lunii iunie, că vor să prezinte un raport final. Când a fost întrebat despre costuri, ministrul apărării a spus că primul pas din acest an “” ar trebui “” să aibă loc într-un mod neutral din punct de vedere al costurilor. Generalul-locotenent Othmar Commenda a declarat că este vorba de economii: „„ Nu vom înlocui acești soldați ”.”

Klug speră să finanțeze măsurile ulterioare prin economii în alte domenii și, dacă este necesar, prin realocări în departament sau eliberarea rezervelor. În plus, guvernul de vârf a declarat deja că, dacă există un „„ concept global atractiv ”„ pentru serviciul militar de bază, reforma „„ nu va „„ eșua din cauza unui milion sau altului.

Proiect pilot fără menținerea sistemului

În zona de instruire militară Seetaler Alpe, unul dintre proiectele pilot inițiate de predecesorul lui Klug, Norbert Darabos, a renunțat deja la funcționarii militari de bază în calitate de întreținători de sisteme. U.a. un sistem tehnic de avertizare înlocuiește 36 de recruți, a spus comandantul colonel Manfred Hofer. Lucrătorii temporari și o companie de curățenie sunt de asemenea folosiți; Hofer a stabilit costurile actuale la aproximativ 589.000 de euro.

Klug a afirmat că nu a fost în niciun caz scopul de a înființa forțele armate ca un menținător al sistemului fără servitori militari de bază. Mulți recruți sunt, de asemenea, calificați profesional pentru un loc de muncă corespunzător. Mikl-Leitner a subliniat totuși că, în perioada de pregătire a sondajului Forțelor Armate Federale din ianuarie anul curent, au fost repetate critici privind „activitățile fără sens” din forțele armate. „„ Nu vom externaliza și nu vom cumpăra activități inutile. ”„ Ministrul de Interne a menționat, de asemenea, că a fost criticată ca „„ greșit ”„ înainte de interogare.

De asemenea, este important pentru ea că forțele armate “” cultivă cele mai bune relații posibile cu recruții. Aceștia sunt angajați cu care „„ pot ”„ comunica pe picior de egalitate. Desigur, ar trebui să se integreze în ierarhie, dar “” Aprecierea, respectul este foarte important “”.

Nici o vacanță de aventură în viitor

Mikl-Leitner și Klug au lăudat în unanimitate cooperarea guvernamentală în reforma serviciului militar. Klug a mai făcut un alt anunț pe margine: anul acesta, 40 de milioane de euro în plus și, în consecință, un total de 105 milioane de euro, urmează să fie investiți în îmbunătățirea infrastructurii. Acesta este un alt rezultat al interogării sale asupra slujitorilor militari. Rezultatul final este deja disponibil, dar nu a fost încă prezentat. Dar un lucru este clar pentru ministru în toate eforturile de reformă: “” Forțele armate rămân o organizație operațională. Nu vom face o tabără de aventură din acest serviciu militar de bază “.” La fel, tinerii nu trebuie să aștepte cu nerăbdare o „vacanță de aventură de șase luni” sau un „„ institut de îndrumare “”, a declarat ministrul.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Conectați-vă Conectați-vă cu Facebook giuseppeverdi Mar, 16 aprilie 2013 1:14 pm raport de răspuns

Poate cineva să-mi spună ce au de spus ÖVP și mai ales Mikl-Leitner în BMfLV roșu? Cel inteligent nu este absolut atât de inteligent pe cât sună numele său și nu guvernează în ÖVP-BMI. De ce nu se apără de această ingerință a ÖVP din departamentul său? Faymann poate rezista și la asta. Cele roșii nu sunt absolut eligibile din cauza lipsei cipului de lider!

brauser49 marți, 16 aprilie 2013 04:54

Toată lumea are U-Off. iar ofițerul are dreptul să fie servit, nu poate lua singur micul dejun de la bufet, unde te duci!

brauser49 marți, 16 aprilie 2013 04:58

Și să te conduci, posibil fără un FS militar?

Conectare Conectează-te cu Facebook Hermann Gugger Luni, 15 aprilie 2013 20:28

O idee grozavă și ce ar trebui să facă de fapt norocoșii cu trupa? Aceasta este aceeași prostie ca a acționa ca un întreținător de sistem. Și oamenii nu lipsesc? Sau cum este asta să înțelegem?

Bananenbiager Luni, 15 aprilie 2013 23:57 raport

Te înșeli: chelnerii și șoferii erau sistemiști. Haosul va izbucni printre ofițeri. Ia-ți singur mâncarea! Rusine pentru o profesie! Te conduci singur? Cum se face? Postările sunt pline doar de grăsime și, cu cele mai bune intenții, nu pot să conducă singuri – așa că chelnerii sunt atunci furnizori de prim rang. Șoferii – farmece norocoase – pentru ca și soțiile să se distreze

giuseppeverdi miercuri, 17 aprilie 2013 8:07

Nu poți conta? Doar 50% ar trebui abolite. Apoi, celelalte 50% îi vor conduce pe mult prea mulți ofițeri în jurul plimbării duble și îi vor servi în cazinou. Ofițerii nu se ridică să ia alcoolul care îi îmbată pe ei înșiși. Și când sunt beți, un servitor militar îi conduce acasă, care oficial nu este șofer, dar este de serviciu.

Conectați-vă Conectați-vă cu Facebook Pagina 1 din 1  

Cancelarul federal și șeful SPÖ, Werner Faymann, au anunțat marți după-amiază un castling în echipa sa, după o întâlnire a prezidiului. După cum se știa deja în prealabil, ministrul apărării Norbert Darabos va fi noul manager federal și manager de campanie electorală, fostul manager de partid Günther Kräuter va fi numit în Consiliul Ombudsmanului, iar Gerald Klug, liderul parlamentar SPÖ în Consiliul Federal, va prelua departamentul de apărare din Darabos.

Faymann a subliniat că propunerile sale au fost luate în considerare în unanimitate în prezidiu. Potrivit relatării lui Faymann, castlingul se baza pe cine SPÖ a nominalizat ca avocat. Faptul că acestea sunt plante medicinale va duce la decizii ulterioare, a spus șeful SPÖ.

În calitate de manager de campanie electorală și manager federal, el a găsit cele mai bune din Darabos. Darabos însuși a subliniat la conferința de presă comună că așteaptă cu nerăbdare această sarcină. Noul ministru al apărării Klug nu a fost încă la conferința de presă marți după-amiază, urmând să fie prezentat mâine, miercuri, la o întâlnire separată în presă. Potrivit lui Faymann, inaugurarea sa de către președintele federal Heinz Fischer va avea loc luni.

Darabos ca șef al lui Rudas?

Întoarcerea ministrului apărării Norbert Darabos la sediul SPÖ declanșează bucurie chiar și în rândul celor direct afectați, cel puțin conform primelor lor declarații. Fostul manager federal Günther Kräuter l-a numit pe Darabos „„ distribuție ideală ”„ la APA. El însuși așteaptă cu nerăbdare noul său rol de Ombudsman: „„ Asta mi se potrivește foarte mult. ”„ Laura Rudas, care rămâne în conducerea federală, a subliniat într-un interviu acordat APA că Darabos poate fi sigur de sprijinul lor. Au lucrat foarte bine împreună de ani de zile și se înțeleg foarte bine.

Rudas a precizat, de asemenea, că Darabos va acționa singur ca manager de campanie electorală: „„ Nu este nimeni mai bun decât el ”, a spus managerul federal, referindu-se la campaniile de succes ale lui Darabos în Burgenland, pentru partidul federal și pentru președintele federal de mai târziu Heinz Fischer. Rudas nu vede o retrogradare pentru sine, dacă se va schimba ceva în zonele sale de responsabilitate din cadrul sediului, va fi luată o decizie în următoarele săptămâni.

Clever se exprimă abia miercuri

În cazul ierburilor, anticiparea noii sarcini este mai mare decât posibila dezamăgire de a nu gestiona campania electorală, conform spuselor directorului general federal atunci când i s-a cerut. Pentru el nu este de mirare că partidul se bazează pe militantul de succes Darabos: „„ Aceasta este o decizie aproape logică ”.”

De altfel, există și o schimbare în comunicarea partidului. Stefan Hirsch, în prezent purtător de cuvânt al Darabos în departamentul de apărare, este noul șef de comunicare din SPÖ. Nu este încă clar ce sarcină va prelua comunicatorul principal Oliver Wagner.

Ministrul apărării desemnat Gerald Klug nu a fost inițial pregătit să facă nicio declarație. El ți-a cerut înțelegerea că va vorbi doar public miercuri. Este planificată o conferință de presă comună cu cancelarul Werner Faymann (S) și Darabos.

“” Cursul a fost clar “”

Pentru cancelarul federal Werner Faymann, schimbările de personal au stabilit „cursul clar”, atât în ​​cadrul partidului, cât și în ceea ce privește cine propune SPÖ pentru Consiliul Ombudsmanului și Biroul Guvernului din Departamentul Apărării. Deciziile trebuiau luate acum, a spus șeful SPÖ.

Deoarece lui Peter Kostelka nu i se mai permite să acționeze în calitate de ombudsman, el a trebuit să ia în considerare cine ar fi cel mai potrivit pentru această funcție. Ierburile au „„ cele mai bune condiții prealabile ””, de exemplu, el a făcut multe lucruri în domeniul protecției consumatorilor și este avocat, a explicat Faymann.

„Mai sunt multe de făcut”

Pentru “” controversa importantă “din acest an, adică alegerile Consiliului Național, este nevoie de un manager federal care este și manager de campanie, a subliniat Faymann. Darabos a condus cu succes mai multe campanii electorale. SPÖ nu este cel mai bogat partid din țară. “” Depindem de noi înșine “, a subliniat Faymann. Darabos nu s-a gândit la asta când l-a întrebat.

Întrebarea a fost atunci cine va prelua importantul departament național de apărare și sport. În această perioadă mai sunt multe de făcut în apărarea națională, a subliniat Faymann asupra consecințelor referendumului armatei federale.

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook