height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=862686981244947&ev=PageView&noscript=1" /

Dünyanın en iyi 10’undan sekizi, Woods’un savunma şampiyonu olarak geri döndüğü ve rekor kıran 83. PGA Tour unvanını almak için başka bir fırsatla geri döndüğü Zozo Şampiyonası’nda yarışıyor.

Paul Waring, İskoç Şampiyonası’nda zorlu koşullardan inip çıkmanın yaratıcı bir yolunu buldu – sürücüyü yeşilin hemen önünden vurarak!

Adrian Otaegui, Matt Wallace ve Padraig Harrington’un etkilendiği İskoç Şampiyonası’nın açılış turunun ardından üç vuruşluk bir liderliğe sahip.

İskoç Şampiyonasına ev sahipliği yapan Fairmont St Andrews’un önünde Brandon Tucker, sahanın ve golfün ikonik kasabasının neler sunabileceğini daha yakından inceliyor.

16 Ekim 2020 Cuma 06:59, İngiltere

Houston Rockets genel menajeri Daryl Morey, franchise yönetimindeki 13 sezonun ardından Kasım ayında görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Basketbol operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Rafael Stone genel müdürlüğe terfi edecek.

Morey, ESPN’e “Benim için harika bir koşuydu” dedi.

“” Şahsen, zamanlama benim için çalıştı. En küçük oğlum liseden yeni mezun oldu ve gelecekte ailede ve diğer potansiyel şeylerde sırada ne olduğunu görmek için tam da doğru zamandı.

“” Doğru zaman gibi geldi. “”

Morey, teknik direktör Mike D’Antoni’nin yerini alması için aramaya yardımcı olarak takımda danışman olarak kalmayı planlıyor.

Kulüp, D’Antoni’nin yerine Stone’un bu tartışmalarda büyük bir rol oynaması için adaylarla röportaj yapıyor.

Morey, ESPN’ye göre spordan geçmeyi düşünüyor.

pic.twitter.com/la9U0NzaJG

Roket sahibi Tilman Fertitta ESPN’e şunları söyledi: “Her zaman ‘Sonsuza kadar burada kalmayacağım’ ve ‘Bir noktada Doğu Kıyısına geri dönmek isteyebilirim’ demişti.

“” Bunun olacağını düşünmemiştim. Bunun o yıl olduğunu biliyordum, ama Daryl burada (neredeyse) 15 yıldır. Şaşırmıştım ama yine de önceki konuşmaları hatırladım. Bana bunu birkaç kez hatırlattı. “”

Rockets, sekizde NBA’deki en uzun playoff serisine sahip.

Morey, geçen yıl Hong Kong’daki hükümet karşıtı protestoculara verdiği desteği tweet attığında uluslararası bir kargaşaya neden oldu ve şöyle bir görüntü yayınladı: “” Özgürlük için Savaş. Hong Kong’da kalın. “”

Onun tweet’i, protestocular ve kolluk kuvvetleri arasında artan şiddete saplanan yarı otonom Çin topraklarında demokrasi yanlısı gösterilere gönderme yapıyordu.

Tweet, Çin’deki işletmelerin Rockets ile bağlarını kesmesine neden oldu ve oradaki yayıncılar bu sezon takımın maçlarını yayınlamayı reddetti. Ancak Çin’deki NBA televizyon yayınları son NBA Finalleri sırasında yeniden başladı.

Morey, Fertitta’nın kendisine olan desteğinin tweet’in ardından bile asla sarsılmadığını söyledi.

Morey, “” 1. günden itibaren Tilman arkamda oldu … ve bunu her zaman takdir edeceğim “” dedi. “” Ve buradaki hiçbir şeyde asla bir faktör olmadı. “”

Fertitta, Morey ayrıldığı için ekibin Çin’de kaybettiği bazı iş ilişkilerini onarabileceğini düşündüğü sorulduğunda alay etti.1xbet mobile giris

“” Kafama takılan veya düşünülen hiçbir şey bile değil “dedi. “” İkisinin birbirine bağlı olduğunu düşünmedim bile. “”

Daha da fazla NBA izlemek istiyor ama Sky Sports’a sahip değil misiniz? Sky Sports Action and Arena paketini edinin, buraya tıklayın.

Daha Fazla Spor

Sebastian Munoz’un erken tempoyu belirlediği Kaliforniya’daki Sherwood Country Club’daki Zozo Şampiyonası’nın açılış turundan en iyi aksiyona bir bakış.

İngiltere’li erkeklerin merkezi olarak sözleşmeli oyuncuları, COVID-19’un yol açtığı mali darbeyi yumuşatmak amacıyla önümüzdeki yıl için yüzde 15’lik bir ücret kesintisi yapmayı kabul ettiler.

Motherwell, bu haftanın başlarında koronavirüs için pozitif test ettikten sonra oyuncularından birinin kendini izole ettiğini doğruladı.

St Mirren, İskoç tarafının Covid-19 krizi devam ederken daha pozitif koronavirüs testleri yaptırdıklarını doğrulayan bir açıklama yaptı.

Kısa süre önce Premier Lig şampiyonu olan Glen Durrant, koronavirüs için pozitif bir test aldıktan sonra bu hafta sonu Uluslararası Dart Açık’tan çekildi.

Notts County, iki oyuncu daha koronavirüs için pozitif test ettikten sonra FA Cup’tan çekildi.

Juventus forveti Cristiano Ronaldo, koronavirüs için bir başka pozitif teste geri dönmesine rağmen önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ile karşılaşabilir.

Glasgow, üç oyuncunun Covid-19 için pozitif testinin ardından Cumartesi günü Ospreys’e karşı çıktığı PRO14 çatışmasında üç oyuncuyu kaybetti.

Hull KR baş antrenörü Tony Smith, koronavirüs testi pozitif çıkan biriyle temasa geçtikten sonra kendini izole ettiği için sonraki üç maçını kaçıracak.

Avustralya, “Avrupa genelinde kötüleşen Covid-19 manzarası” nedeniyle İngiltere’yi bir hazırlık maçında oynama planlarını iptal etti.

Wakefield, koronavirüs salgını nedeniyle dört oyuncuyu daha geride bıraktı, ancak Perşembe günkü St Helens’teki Huddersfield ile Süper Lig fikstürünün devam edeceğini söyledi.

Lance Stroll, Eifel GP’nin ardından Covid-19 testinin pozitif çıktığını, ancak şimdi “% 100” hissettiğini ve Portekiz’de yarışacağını açıkladı.

Koronavirüs testlerinin son turunda daha fazla olumlu sonuç bildirmedikten sonra Cumartesi günkü Gallagher Premiership finalinde eşek arıları oynamaya başladı.

Ben Lister, Plunket Shield oyununda takım arkadaşı Mark Chapman’ın yerini aldıktan sonra kriketin ilk Covid-19 ikamesi oldu.

Crystal Palace forvet Jordan Ayew, koronavirüs için pozitif test yaptı.

Wayne Rooney, Covid-19 için test edilmesi talimatı verilen bir arkadaşı tarafından ziyaret edildikten sonra koronavirüs kargaşasının merkezinde yer alıyor.

St Mirren’in Motherwell ile Cumartesi günü İskoçya Premiership maçı, kulüpteki üçüncü bir birinci takım oyuncusu koronavirüs için pozitif test edildikten sonra ertelendi.

Leitrim futbolcuları, Down’a karşı National Football League Division 3 maçını kabul ettiler.

Pakistan Kriket Kurulu, Ulusal T20 Kupası sırasında bir dizi Covid-19 ihlali sonrasında oyuncu yasakları konusunda uyarıda bulundu.

Jess Thirlby, pozitif bir koronavirüs testinin ekibiyle Yeni Zelanda’ya seyahat edememesini sağladıktan sonra uzaktan liderlik etme konusunda Sky Sports News’e konuşuyor.

Avustralya Açık, Koronavirüs nedeniyle İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana ilk kez iptal edildi ve Avustralya PGA’sı da artık gerçekleşmiyor.

Ewen Murray Haberleri

Golf yazarı

Son Güncelleme: 22/09/20 5:15 pm

Bryson DeChambeau’nun ABD Açık’taki olağanüstü performansına toz çökerken, Ewen Murray oyununda neden sadece kas gücüne bağlı bir güç olmaktan çok daha fazlası olduğunu açıklıyor.

Winged Foot, acımasız, karamsar ve görkemli, yıllarca konuşulacak bir ABD Açık’ı yarattı.

Bazıları yemyeşil kalın kabalık yüzünden sıkıcı olduğunu söyleyecek, gelenekçiler bunun sadece kas ve güçle evcilleştirildiğini söyleyecek, diğerleri bugünün en iyi oyuncularının böyle sert bir incelemeyle sunulmasından keyif alacaklar. Bu noktalardan bazılarını birazdan ele alacağız, ancak şimdilik sporumuzdaki yeni büyük şampiyona odaklanalım.

Bryson DeChambeau, büyük bir şampiyonada en büyük son turlardan birini oynadı. 54 delikten, çekici Matthew Wolff’u iki atışla takip etti. Hafta sonunu başaran 61 oyuncu arasında, Bryson Pazar günü eşitliği kıran tek oyuncuydu. Bir ABD Açık galibinin başına gelen en son 65 yıl önce, az bilinen Jack Fleck, San Francisco’da Ben Hogan’ı yenmek için tüm olasılıkları alt üst etti.

Bryson altı atışla kazandı ve altı yıl önce Pinehurst’te Martin Kaymer’den bu yana bu etkinlikte oynanıştaki en büyük marj. DeChambeau, Pazar günü kırmızılı tek oyuncu olmakla kalmadı, 67’lik raundu kartın altında üçtü, saha ortalamasından tam sekiz atış daha iyiydi ve Johnny Miller, açık bir Oakmont’u dizlerinin üstüne getirdiğinden beri görmediğimiz bir şeydi. 1973’te olağanüstü bir 63.

En iyi fiyatları alın ve İngiltere’deki 1.700 kurstan birinde bir tur rezervasyonu yapın İrlanda

Sonuç bulunamadı. Lütfen başka bir arama deneyin.

Birçoğu, Bryson’ın tişörtün uzunluğuna ve oynadığı herhangi bir kursu alt etmesini sağlayan yeni fiziğinden bahsedecek. Bununla birlikte, hafta boyunca sürüş mesafesi bakımından yedinci olduğunu belirtmekte fayda var. Fairway vuruşları kategorisinde, ondan daha kötü olan 35 oyuncu vardı ve bölümde, düzenlemede greenler, sadece dördü daha iyiydi. Ve bunu bitirmek için 10 oyuncu ondan daha iyi koydu.

Yeni şampiyonun performansı, Pazar günü ilk majinizi kazanmaya çalışırken son grupta oynaması olağanüstüydü. Onun çekimlerine ve tekniğine hayran kaldım. Odak noktası, sürüşü sırasında iken, kama ile bazı ustaca dokunuşlar ve hayal gücü vardı. Hafif çekişler ve yumuşak solmalarla yarım atışlar, üç çeyrek atışlar vardı.

Çoğumuzu korkutacak yeşilleri okuması gibi, vuruşlarının hızı da olağanüstü idi. Zaferi kapatmak için son beş delikte oynaması bir örnek oldu. Büyük şampiyonaların bir çok son raundunu izledim ve hayranlık uyandıracak pek çok kişi oldu, ama hiçbiri Pazar günü New York’ta Bryson’s kadar değil.

Zor bir saat mi? Evet. Birkaç yıl önce Winged Foot’u oynadım ve Amerika’nın müjdelediği kurslar arasında ilk 10’da. Ama üyelerin yaptığı gibi oynadım. Sığınaklar çim yolundaydı, kaba değil. Yeşil önlükler ıspanak ve dikenli tele sarılmak yerine budanmış. Yeşil hızlar yönetilebilirdi ve cam bir yüzeyin hızı değil. Ancak USGA’nın Açık için sunduğu test ve tabii ki herkes için aynı.

Ana dallarımız farklıdır ve dört ayrı kuruluş tarafından yönetilmektedir. Ustalar turnuvalarını neredeyse hiç zorlamadan yönetirler. Onların ‘ilk kesimi’ fairway olarak kabul edilebilir olmaktan çok daha fazlası olacaktır. Augusta’nın savunması inişli çıkışlı yeşilliklerdir.

ABD Açık’ın son günü Winged Foot’ta nasıl gelişti?

PGA kurulumu, normal PGA Turu etkinliklerine daha yakındır. RA kurslarımızı rahat bırakarak, doğa ananın tarihi bağlarımızın ihtişamını savunmasına izin veriyor.

En sevdiğiniz düzene sahip olacaksınız. Bir gelenekçi olarak, en sevdiklerim The Open ve The Masters olmakla birlikte, ABD Açık kurulumunda küçük bir ilgi görüyorum.

Televizyondaki büyük haftalar hem heyecan verici hem de yorucu, özellikle geçen hafta Amerika’nın doğu kıyılarından 45 saatlik canlı yayınımız olduğu için. Uyku kendiliğinden gelmiyor ve Cumartesi sabahı rahatsız edici bir rüyadan uyandım. Rüyamda St Andrews’daki Eski Kursun yeşillikleri Kanatlı Ayak sertliğiyle çevrili olduğunu gördüm!

Hayal edebilirsiniz? Saygısızlık! Road Hole’un yeşil kenarlarının ve kalın yeşil Shetland yününe sarılmış sığınağın hayalleri! Bir fincan çay ve bir simitten sonra iyileştim, öğrenmek için heyecanlandım, bu sadece bir rüyaydı.

Peki Bryson oyunu değiştirdi mi? Oyuncuları ‘toparlayıp’ onun liderliğini takip etmek üzere miyiz?

Bence değil. Adı geçen Johnny Miller, bu rotadan yıllar önce bahsetmişti. Kariyerinde altın bir dönem geçirdikten sonra bir çiftlik satın aldı ve kışı üzerinde çalışarak geçirdi. Odun kesti, günlük işler yaptı ve sonraki sezon çimlere daha güçlü döndü.

Ancak Miller, kendisini sporunun zirvesine taşıyan dokunuşunu, esnekliğini ve hissini kaybetmişti. Kas bağlıydı.

90’ların başında, Nick Faldo’nun eğitim rejimi çerçevesine güç katmıştı. Miller ile aynı nedenlerden ötürü daha güçlü yapılı ancak daha kısa olan St Mellion’a geldi. Birkaç ay sonra, Nick eski haline döndü.

Bryson elbette, bugün mevcut olan bilgi ve bilimle ona uygun ve işe yarayan bir yol buldu ve kelime önümüzdeki birkaç hafta içinde başka deneyler de olacak. Günde yaklaşık 6.000’e varan kalori, spor salonunda artan fiziksel çalışma ve bekle, 48 inçlik bir sürücünün sopanın kafa ve top hızını artıracağını söylediği bu sayede tee atışlarını 400 metreye kadar ve daha fazla ilerletebilir o ff tee!

Masters’a altı haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı ve ulusal unvanına bir Yeşil Ceket eklemeyi umuyor. DeChambeau’nun hesaplamaları doğruysa, uzun Georgia çamlarının yanındaki parçalar bir sürücü ve bir demir olacaktır – bunlardan üçü sadece kısa demir. Bu onun katı 68’i yapar.

Senin gibi ben de Kasım ayının ikinci haftasını dört gözle bekliyorum. USGA ve Winged Foot geçen hafta bazı zor sorular sordu ve Bryson A1 + notu elde etmek için tüm cevapları buldu.

Augusta National size.

Daha Fazla Spor

Paul McGinley, İrlanda Açık turnuvasına ev sahipliği yapmayı dört gözle bekliyor ve Lahinch topluluğunu dahil etmek için nasıl çok çalıştığını açıklıyor.

PGA Tur Haberleri

Son Güncelleme: 21/10/20 2:06 pm

Tiger Woods’un PGA Turu tarihi yapma fırsatı, Bernd Wiesberger’in İtalyan Açık savunması ve başka bir büyük LPGA Turu etkinliği, Sky Sports’taki bir başka üçlü golf canlı maçında yer alıyor.

En iyi fiyatları alın ve İngiltere’deki 1.700 kurstan birinde bir tur rezervasyonu yapın İrlanda

Sonuç bulunamadı. Lütfen başka bir arama deneyin.

Dünyanın en iyi 10’undan sekizi, Woods’un savunma şampiyonu olarak geri döndüğü ve rekor kıran 83. PGA Tour unvanını almak için başka bir fırsatla geri döndüğü Zozo Şampiyonası’nda yarışıyor.

Koronavirüs seyahat kısıtlamalarının turnuvanın Japonya’dan taşındığını gördükten sonra, bu hafta ev sahibi mekan olan Sherwood Country Club’da 15 kez büyük şampiyon zaten beş kez galip geldi ve Woods geçen yılın üç atışlık zaferini kopyalamak istiyor.

Woods, Matthew Wolff ve Xander Schauffele ile birlikte oynadığı Perşembe günkü açılış turu için Öne Çıkan Grup kapsamının bir parçası, dünya No 2 Jon Rahm ise Justin Rose ve Hideki Matsuyama ile konuşuyor.

Rory McIlroy, geçen hafta PGA Tour Champions’ta kazanan Webb Simpson ve Phil Mickelson’la dünya No 4’ün yer aldığı ve Collin Morikawa’yı Justin Thomas ve Patrick Reed’e koyan bir diğer büyük kazanan üç topla birlikte Cuma günkü önemli olayda manşet oldu.

PGA Tour etkinliğinin erken kapsamı, LPGA Tour’un Drive On Şampiyonası ile aynı zamana denk geliyor; burada son LPGA Tour galibi Mel Reid ve AIG Women’s Open şampiyonu Sophia Popov, eylem halindeki Avrupalı ​​isimler arasında yer alıyor.

Bayanlar golfünün dört turu da Sky Sports Golf’te canlı olarak yayınlanacak ve ilk üç gün 18: 00’den ve Pazar günü 17: 00’den başlayarak Sky Sports YouTube kanalında bir kez daha ücretsiz olarak yayınlanacak.

Üç başlık, geçen yılın galibi Bernd Wiesberger’in sahadaki en yüksek dereceli oyuncu olduğu Avrupa Turu İtalyan Açık’ta tamamlandı. Eski dünya No 1s Lee Westwood ve Martin Kaymer, hareket halindeki diğer önemli isimler arasında.

TV Saatleri

Perşembe

İtalya Açık – Sky Sports Golf’te 1130-1630, Sky Sports Ana Etkinliğinde 1130-1500

22 Ekim 2020, 11:30

Canlı

LPGA Drive On – Sky Sports Golf ve Sky Sports YouTube kanalında 1800 ila 2100

Zozo Şampiyonası – Kırmızı tuşta 1800-2100 ve Sky Sports Golf’te 2100-2200 Arası Öne Çıkan Gruplar; Sky Sports Golf ve Sky Sports Ana Etkinliğinde 2200-0100 arasında tam kapsam

Cuma

İtalya Açık – Sky Sports Golf’te 1130-1630, Sky Sports Ana Etkinliğinde 1245-1500

LPGA Drive On – Sky Sports Golf ve Sky Sports YouTube kanalında 1800 ila 2100

23 Ekim 2020, 18:00

Canlı

Zozo Şampiyonası – Kırmızı tuşta 1800-2100 ve Sky Sports Golf’te 2100-2200 Arası Öne Çıkan Gruplar; Sky Sports Golf’te 2200-0100 arasında tam kapsam

Cumartesi

İtalya Açık – Sky Sports Golf’te 1200-1630

LPGA Drive On – Sky Sports Golf ve Sky Sports YouTube kanalında 1800 ila 2100

Zozo Şampiyonası – Kırmızı tuşta 1800-2100 ve Sky Sports Golf’te 2100-2200 Arası Öne Çıkan Gruplar; Sky Sports Golf ve Sky Sports Ana Etkinliğinde 2200-0100 arasında tam kapsam

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook