height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=862686981244947&ev=PageView&noscript=1" /

Ancak, Vialli 1992’de teknik direktör Arrigo Sacchi ile olan gergin ilişkisi nedeniyle uluslararası görevden emekli olduktan sonra İtalyan milli takımı için asla yan yana oynamadılar.

Sportsmail … Victor Moses ‘büyük menajer’ Antonio Conte’yi selamlıyor … David Luiz, Brezilyalı olarak Antonio Conte altında öğrenmeye hevesli …

Vialli ayrıca Conte’nin ‘güçlü kişiliğinin’ Guus Hiddink ve Jose Mourinho gibi çalışan bir grup oyuncu için mükemmel bir tamamlayıcı olduğuna inanıyor.

Vialli, ‘Conte’nin Chelsea’de zaten harika bir iş çıkardığını düşünüyorum’ dedi. 

Hayal kırıklığı yaratan bir sezonun ardından doğru anda geldi. Elinde çok iyi bir takım vardı ve daha kaliteli oyuncular getirmeye çalıştı.

Vialli, Conte’nin ‘güçlü kişiliğinin’ Chelsea giyinme odası için mükemmel bir seçim olduğuna inanıyor

Vialli, Dennis Wise ile birlikte, Chelsea 1998’de Kupa Galipleri Kupası’nı kazandığında oyuncu menajeriydi.

CHELSEA’NIN İTALYAN PATRONLARI

1998-00: Gianluca Vialli 

2000-04: Claudio Ranieri

2009-11: Carlo Ancelotti

2012: Roberto Di Matteo

2016-: Antonio Conte 

İlan

Bence oyuncuların onu takip etmekten başka seçeneği yok. Onun gibi güçlü bir kişiliğe sahip yöneticilerle çalışmaya alışkınlar. 

Bence oyuncularına adapte olması gerektiği kadar ona da adapte olması gerekiyor. Bir uzlaşma bulacaklarından eminim. Zaten harika bir iş çıkarıyor. ‘ 

Birlikte Torino’da iken, çift yerli bir çift, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası kazandı.

Ancak, Vialli 1992’de teknik direktör Arrigo Sacchi ile olan gergin ilişkisi nedeniyle uluslararası görevden emekli olduktan sonra İtalyan milli takımı için asla yan yana oynamadılar.

Conte (sol ikinci, arka) ve Vialli (sağdan ikinci, ön) Juve’de Şampiyonlar Ligi’ni kazandı

Chelsea’nin tılsımı John Terry, Liverpool karşılaşmasını özleyecek … yani, … Chelsea, Cuma gecesi Liverpool ile karşı karşıya gelecek … Sportsmail, ‘büyük menajer’ Antonio Conte’yi selamlıyor … David Luiz, Antonio altında öğrenmeye hevesli Brezilyalı olarak Conte …

David Haye, rakibi Tony Bellew’e, rakibinin bir daha asla boks yapmayacak kadar acımasız bir performans öngördükten sonra, Cumartesi gecesi ailesini 02 Arena’dan uzak tutmasını söyledi. 

Parite, önümüzdeki hafta sonu ağır sıklet bir garez maçında çatıştıklarında aylarca sözlü tartışmanın altına bir çizgi çekecek, eğer ellerini birbirlerine koymadan bu son haftayı biriktirebilirlerse. 

Son bir basın toplantısı öncesinde Pazartesi günü Bellew’in memleketi Liverpool’da bir basın toplantısında yüz yüze gelecekler ve bu hafta sonlarında tartı yapacaklar.

David Haye, Tony Bellew’in kafatasını önümüzdeki hafta O2 Arena’da oymak istediğini itiraf etti.

Herhangi bir fiziksel temas şekli muhtemelen dövüşün tamamen iptal edilmesiyle sonuçlanacaktır. 

Bununla birlikte Haye, ringdeki anlaşmazlıkları çözme şansı bulacağından emin ve asla abartıdan kaçacak bir adam, Bellew’in kariyerindeki perdeyi indireceğine söz verdi. 

bahsegel para çekme yöntemleri

Londralı, ‘4 Mart’tan sonra boks yapmayacak, kesinlikle. Onlarla dövüştüğümde sonsuza dek vurulan ve bir daha asla savaşmayan birçok dövüşçü var. Emekliliğe gönderdiğim insanların listesinde olacak. 

Tony Bellew, Everton menajeri Ronald Koeman ile ömür boyu tanışır … Mahkum edilen Spot-fixer ajanı Mazhar Majeed, boksöre tavsiyede bulunur … Chelsea kaleci Thibaut Courtois takılmak için eldivenleri çıkarır … David Haye onu Tony’den ayırmak için metal bir çit ister. .. 30 paylaşım

Ona yaptığım şeyi yaptıktan sonra bir lisans verilirse çok şaşırırdım. Bunun için büyük bir ödeme alması iyi bir şey çünkü WBC unvanı biraz boşa gidecek. ” 

Haye, kruvazör ağırlığındaki mevcut WBC şampiyonu Bellew’in meydan okumasını ciddiye almamakla suçlanıyor. Miami’deki dövüşe hazırlandı ve Dizzee Rascal ve Jeremy Piven gibi partilerle parti yaparken fotoğraflandı. 

Bu arada şaşkın aile babası Bellew, Haye’nin Atlantik’in diğer tarafında antrenman yapma kararının, Noel’i babası olmadan geçirmek zorunda kalan küçük oğlu Cassius için orada olmakla ‘gerçekten ilgilenmediğini’ gösterdiğini öne sürdü. 

Bellew’i defalarca ‘aptal’ olarak nitelendirdi ve daha önce hiç böyle kavga etmediğini söyledi.

Haye, bunun tam tersini gösterdiğinde ısrar ediyor.

‘Etkili olarak yaptığım her şey ailem için’ dedi. Bu yüzden Bellew’in bu konuda söylediklerine pek dikkat etmiyorum. 

Onun yerinde olsaydım, Noel’i ailemle geçirmezdim. Bir yere gidip kendimi evimin rahatlığından uzak tutardım. Sevdiklerinizden uzakta sağlam bir eğitim kampı, kendinizden en iyi şekilde yararlanmanın yoludur. 

Bir baba olarak neye benzediğini bilmiyorum ve bir baba olarak nasıl olduğumu bilmiyor. Varsayımlarını Instagram ve Twitter’dan yapabilir. 

İkili, Kasım ayında kavgalarını duyurmak için bir basın toplantısında meydan okudu

BELLEW REKORU 

Toplam profesyonel dövüşler – 31

Galibiyet – 28 | Nakavtla galibiyet – 18

Kayıplar – 2 

İlan

HAYE’NİN KAYDI 

Toplam profesyonel dövüşler – 30 

Galibiyet – 28 | Nakavtla galibiyet – 26

Kayıplar – 2 

İlan

‘Ama gerçekler kalır, kendini çok çok tehlikeli bir duruma soktu ve umarım ailesine dediği gibi bakarsa, onları kavgaya davet etmez ve onlara izin vermediğinden emin olur. kavgayı TV’de izleyin. 

Babalarına ve kocalarına ne yapacağıma şahit olmak çok üzücü olacak. 

Ve Haye, kötü sonuç için planlarını açıklamaya geldiğinde kısa durmadı. 

36 yaşındaki yaşlı adam Haye, “Bunu tüm dövüşlerimin en muhteşem nakavtı haline getirdiğimden emin olmak için kesinlikle altımda bir ateş yaktı,” dedi. 

Onu gerçekten inciten bir kombinasyonu bir araya getirmeye bakıyorum, bir Tommy Morrison-Ray Mercer, beyninin bacaklarına düşmesini bile söylemediği ve hala dik olduğu için ona vuruyorum. 

Bellew, Ekim 2016’da bir WBC kruvazör siklet şampiyonluk maçını kazandıktan sonra Haye’ye de baktı.

Hakem onun üzerine üç ya da dört acımasız samanlık yapan dövüşü durdurmadan önce ona gerçek bir sayı yapmaya bakıyorum. 

Birçok kez söylediği gibi, birçok kez ayağa kalkmaya devam edecek. Ringde ölmeye istekli olduğunu söyledi. Eğer durum buysa, eğer doğruyu söylüyorsa, o zaman gezegende savaşmak isteyeceğiniz son kişi benim çünkü çok sert yumruk atıyorum. 

‘Olacak tek şey kafasının ciddi şekilde zarar görmesi’ 

 

David Haye – Tony Bellew karşılaşmasını 4 Mart’ta The O2, Londra’dan Sky Sports Box Office’te özel olarak izleyin

Tony Bellew, Everton menajeri Ronald Koeman ile ömür boyu tanışır … Mahkum edilen Spot-fixer ajanı Mazhar Majeed, boksöre tavsiyede bulunur … Chelsea kaleci Thibaut Courtois takılmak için eldivenleri çıkarır … David Haye onu Tony’den ayırmak için metal bir çit ister. .. 30 paylaşım

Barselona, ​​yerel geliştirici Mission Hills Group ile ortaklaşa bu yıl Çin’in güneyinde bir akademi açacak.

Kulüp, adanın Hainan eyaletinin başkenti Haikou’da kurulacak akademinin yedi futbol sahasına sahip olacağını ve sonunda altı ila 18 yaş arası 1000 çocuğu kaydetme kapasitesine sahip olacağını söyledi.

Kulüp ikonu Ronaldinho, akademiyi başlatırken Barselona hiyerarşisinin bir delegasyonuna katıldı.

Ronaldinho, akademi açılışında onlara koçluk yaparken gençlere talimatlar veriyor

Brezilyalı ikon, aktiviteye katılan birkaç çocukla el sıkıştı

Barcelona efsanesi Ronaldinho, Manchester United yıldızını uyardı … Barcelona Wonderkid, UEFA’da inanılmaz tek başına gol attı … Serbest kadın oyuncu, Brezilyalı efsane Ronaldinho’yu şok etti … Barcelona defans oyuncusu Jordi Alba görmeyi çok seveceğini iddia etti … 8.3k paylaşım

Eski Brezilya milli takımı, Barcelona forması giyen birkaç çocukla küçük bir oyuna katıldı.

Ülkede bir ıslık durağı turu sırasında fotoğraflar için bir dizi hayranla poz verirken de görülebilir. 

Kulüp, ‘Haikou’daki FCBEscola’da FCB koçları görev yapacak ve FCB genç takımları tarafından kullanılan aynı eğitim yöntemlerini takip edecek’ dedi.

‘Okul, Eylül ayında başlayan ilk tam sezon eğitimiyle bu yaz kapılarını ilk öğrencilerine açıyor.’

Barselona, ​​bir kulüp açıklamasında Çin’de futbol okulunun açıldığını doğruladı. 

Ronaldinho, çocuklarla küçük bir futbol maçına katılırken pas attı.

Eski Barcelona kanat oyuncusu (arka sıra, soldan üçüncü), Çin’e giden bir kulüp delegasyonunun parçasıydı.

Kulüpten yapılan açıklamada, ‘İki taraf, önümüzdeki 10 yıl için onları bir araya getirecek bir anlaşmayı, 10 yıl daha uzatma olasılığıyla birlikte kalem yazı yazdı’ denildi.

‘Bu anlaşma ile iki taraf, tamamen kulüp tarafından yönetilen ilk FCB okulunu inşa edecek.’

Barselona’nın, önümüzdeki ay Guatemala’da açılacak biri de dahil olmak üzere, dünya çapında başka 25 FCB okulu var. Ancak, bir mega mağaza, kulübün tarihini detaylandıran interaktif bir alan ve bir yemek yeme bölgesi de dahil olmak üzere bir ‘Barca deneyim alanı’na sahip olan tek yer Çin olacak.

Barselona başkanı Josep Maria Bartomeu, kulübünün internet sitesinde ‘Çin için futbolda ileriye doğru bir adım olacak’ dedi. Çin’i seçtik çünkü inanılmaz bir ülke ve gelecek burada.

Çin hükümeti futbolu teşvik etmeyi, oyuncular yaratmayı planlıyor ve futbolu topluma çok önemli bir spor olarak tanıtmak istiyor.

Ronaldinho, kanattan aşağı dripling yaparken Çin’de antrenörlük yaptığı günden açıkça zevk aldı (solda)

Çin nüfusu futbola giderek daha fazla ısınıyor. Ve Barca, Çin hükümeti tarafından yönlendirilen bu hayali yaratmaya neden yardım etmemeli? Çok başarılı olacağına inanıyoruz. ‘

MHG başkan yardımcısı Tenniel Chu, Barselona’nın web sitesine şunları söyledi: “Çin’de ve küresel olarak futbolun büyümesine yardımcı olacak bu stratejik ortağa sahip olmak bir onurdur.”  

Bir dizi yabancı kulüp ve şirket, Çin’in dünya futbolunda küresel bir güç olma hırsından yararlanmaya çalıştı.

Spor giyim üreticisi Adidas, 20.000 ilk ve orta okul için bir futbol programı geliştirmek ve 50.000 öğretmeni eğitmek için 2015 yılında Çin eğitim bakanlığı ile bir anlaşma imzaladı.

Mission Hills’den çocuklar efsanevi futbolcuyla Hainan’da fotoğraf çektirdi

Barcelona efsanesi Ronaldinho, Manchester United yıldızını uyardı … Barcelona Wonderkid, UEFA’da inanılmaz tek başına gol attı … Serbest kadın oyuncu, Brezilyalı efsane Ronaldinho’yu şok etti … Barcelona defans oyuncusu Jordi Alba görmeyi çok seveceğini iddia etti … 8.3k paylaşım

Lionel Messi, Xavi, Andres Iniesta … Barselona’nın yıllar içinde ürettiği yeteneklerin yok sayılması, sadece tondan kayıyor. 

Ve ünlü La Masia akademisi, 17 yaşındaki Jordi Mboula şeklinde başka bir mücevher ortaya çıkardı.

Kongolu mirasın İspanyol kanat oyuncusu, hafta ortasında UEFA Gençlik Ligi’nde Borussia Dortmund’a karşı inanılmaz bir solo gol atarak interneti çılgına çevirdi.

Barcelona’nın yıldızı Jordi Mboula bu hafta UEFA Gençlik Ligi’nde inanılmaz bir gol attı

Orta saha çizgisinden başlayarak bir savunmacıyı yanlış yöne göndermek için yakın kontrolünü gösterdi.

Daha sonra Borussia Dormtund markasını geçip yan çizgiden aşağı koştu

Barcelona defans oyuncusu Jordi Alba görmeyi çok istediğini iddia ediyor … La Liga’da ilk dörde sadece yedi puan ayırıyor … bu yüzden … Tite, Lionel Messi’nin Brezilya’da forma giymesini ve övgüsünü dile getiriyor … ‘Çok kızgın’ Lionel Messi, Barcelona galibini kutlamadı … 4.2k paylaşım

Topu orta saha çizgisinden alırken, zıt numarasını yanlış yöne göndermek için bazı süslü ayak hareketleri sergiliyor.

İşaretçisini kaybettikten sonra, gol çizgisinin aşağısına koşar ve ceza alanına yaklaşır ve burada iki defans oyuncusu tarafından parkurunda durdurulur.

Topu içeriye kaydırmak veya bir takım arkadaşı bulmak yerine kendi yeteneğini destekliyor.

Ceza sahasına girerken iki savunucu ile karşılaştı.

Ama hem zorlukları arasında hem de hedefe ulaşmayı başardı.

Yakın plan tekrar, zorluklarını incelemek için kullandığı inanılmaz beceriyi gösteriyor

Patladıktan sonra topu alt köşeye yerleştirmek için büyük bir sakinlik gösterdi.

Her iki savunmacıyı da başka bir hızlı beceriyle yanlış yola gönderir ve zorluklarını ceza alanına doğru fırlatmak için inceler.

Şimdi sadece kaleci yenmek için şık bir şekilde bitiriyor ve şutunu kalecinin kavrayamayacağı en alt köşeye yerleştiriyor.

Yıldız, görkemli bir hedefi kutlamak için uzaklaşırken, takım arkadaşları tarafından, her biri, tanık oldukları şeye, stadyumun geri kalanı gibi gobsmacked edilir. 

17 yaşındaki futbolcu, Dortmund’u tek başına yendikten sonra alt köşeyi aplomb ile buldu

Genç, inanılmaz tek başına golünü attıktan sonra kutlamaya gitti

Grevinin ardından köşe bayrağında Barcelona takım arkadaşları tarafından mobbing yaptı

Liverpool kalecisi Simon Mignolet, Anfield’de hem kendisinin hem de rakibi Loris Karius’un ağır eleştiriler aldığı zorlu bir sezonun üstesinden gelmek için ihtiyaç duyduğu ‘sert omuzlar ve iyi çeneden’ bahsetti.

28 yaşındaki Mignolet, Jurgen Klopp’un 5 milyon sterlinlik Karius’u satın almasının ardından sezona iyilikle başladı ancak Aralık ayında Alman kalecisinin televizyon uzmanları Gary Neville ve Jamie Carragher’ın ateşine maruz kalmasının ardından yerini geri aldı.

Bununla birlikte, Belçikalı uluslararası oyuncu daha sonra kulüp efsanesi Steven Gerrard tarafından Chelsea’ye karşı bir David Luiz serbest vuruşuyla yakalanmakla suçlandı ve üç hafta önce Hull’da 2-0’lık bir yenilginin ardından neredeyse baltalandı.

Simon Mignolet, Pazartesi gecesi menajersiz Leicester’a karşı golde oynayacak

Mignolet, Jurgen Klopp’un Loris Karius’u satın almasının ardından sezona lehte başladı

Pazartesi günü Leicester City’de – geçen sezon Jamie Vardy’nin mucizevi golüyle yenildiği – Tottenham’a karşı temiz bir sayfa arkasında oynadı ve İspanya’ya bir takım bağları molası ile tazelendi.

Mevcut çağda Premier Lig kalecisi olmak için gereken güçlü zihniyeti ve acımasız kendi kendini analiz etmeyi kabul etmekten mutlu.

Elbette bu bir karakter testi oldu. Premier Lig dünya çapında izleniyor ve göz sizde. İçinde bulunduğumuz iş bu ‘dedi.

Liverpool patronu Jurgen Klopp, oyuncuların rekabette ısrar ediyor … Leicester bekçi yöneticisi Craig Shakespeare … Jamie Vardy, Claudio Ranieri’nin … Patrice Evra’nın eski Luis Suarez’le ‘sorunu yok’ … 1k hisse

Başınızı dik tutmak için sert omuzlara ve iyi bir çeneye ihtiyacınız var. Sonunda, aynaya bakmalı ve gelişmeye devam etmek için çok çalışmalısınız. Senin işin bu.

Düştüğümde yaptım ama bunun sadece işler kötüye gittiğinde olacağını düşünmeyin. Günlük olarak kendinize şöyle diyorsunuz: ‘Yapabileceğin her şeyi yapıyorsun.’

6 Mart’ta 29 yaşıma giriyorum, bu yüzden bir süredir profesyonel bir futbolcuyum. Bunu sürekli yapmaya devam etmeniz gerektiğini biliyorsunuz. ‘ 

Karius, Gary Neville ve Jamie Carragher tarafından ateşe maruz kaldıktan sonra Aralık ayında Mignolet’teki yerini kaybetti.

Liverpool, Leicester ile Premier Lig maçından önce çok sıkı çalışıyor

Mignolet, geçen sezon Liverpool’un iki kupa finaline ulaşmasına yardımcı olduğu için yedek kulübesinde kampanyayı başlatırken mağdur hissettiğini ima ediyor, ancak diplomatik olarak şöyle diyor: “Belli ki kendi fikirlerin var ama bunun çok önemli olduğunu sanmıyorum.

Neredeyse Premier Lig’i kazanan heyecan verici 2013/14 tarafının hayatta kalanı olarak, Klopp’un Liverpool’unun kupalar için meydan okumak için farklı olması gerektiğini anlıyor.

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook