height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=862686981244947&ev=PageView&noscript=1" /

Aplicațiile de sănătate vor fi distribuite în principal prin canalele tradiționale de asistență medicală până în 2015.

Totuși, ne-au întrebat ce vrem să facem când sfârșitul se apropie. Nu știam sigur, nu discutasem cu ea. Intestinul nostru era că ar vrea să plece acasă – Deci asta le-am spus. „Vrem să o ducem acasă.” Ei au spus: „Nu poți. Cazul ei este prea complicat. Ea trebuie să rămână aici în spital. ’Acum lucrez în spațiul medical, și nu sunt o floare de perete timidă și care se retrage – Dar când medicul oncolog șef s-a uitat la noi și a spus:„ Nu poți ”- am înghețat. Tocmai a cedat.

 Și Antonio – fratele ei, bărbatul meu, care a petrecut majoritatea celor șapte luni jenat de cât de des i-am pus întrebări echipei de îngrijire – s-a ridicat, mulțumesc lui Dumnezeu și a spus: „Nu. O luăm acasă. O ducem absolut fără îndoială 100% acasă. ”Și așa am făcut. Și în noaptea aceea – după două luni în spital, două luni de când fiica ei se simțea frică să meargă lângă ea, să vorbească cu ea sau chiar să o atingă pe mama cu care nu mai putea să o recunoască – chiar în prima noapte în care Za ne-a stabilit acasă – și înconjurat în siguranță de confortul, familiaritățile, mirosurile celor patru ziduri sacre – Alessia s-a târât lângă ea în pat și, pentru prima dată în opt săptămâni, i-a dat mamei medicamentele ei. Pentru prima dată de la a doua intervenție chirurgicală a lui Za, și-a băgat capul în gâtul mamei. Și Za – care nu vorbise și nu deschise ochii în cel puțin o săptămână, se trezise din plin și își privea fiica pătrată în ochi și o iubea în felul în care numai o mamă poate. Și în noaptea următoare a murit, liniștită, acasă. Mă întreb uneori, cine a primit cel mai mare cadou în acea noapte? A fost Za? Cine s-ar fi putut simți în sfârșit liniștit, acasă, în sfârșit capabil să se conecteze cu fiica ei? Sau a fost într-adevăr Alessia – care are acum 7 ani și care până în ziua de azi se târăște în poala mea să aud povești despre mama ei și cum a fost ultimul lucru pe care l-a văzut mama ei – cum fața mamei ei s-a înmuiat într-o pace incredibilă noaptea trecuta? Sau chiar am fost noi ceilalți – onorați să asistăm la acel moment incredibil – știind că aproape ne-a fost dor de el? Reinventarea modului în care ne ocupăm de sfârșitul vieții este un cadou pentru toată lumea – pentru fiecare persoană în viață astăzi.

 Și este ceva ce trebuie să facem. Fără îndoială, 100%, trebuie să facem acest lucru mai bine. Așa că am venit cu această idee … o modalitate de a ajuta la începerea conversației despre sfârșitul vieții – o modalitate de a vă implica în acest subiect cu Grace. Doar cinci întrebări simple despre preferințele noastre de sfârșit de viață la care ne-am putea angaja toți să putem răspunde – pentru noi înșine, pentru cei dragi. Gândul a fost acesta – dacă am putea răspunde la întrebări pentru noi înșine, dacă am putea răspunde doar la aceste cinci întrebări pentru cei dragi, atunci ne-am putea concentra asupra asigurării intenției pe care au reprezentat-o ​​onorată – Indiferent de ce.potencialex reactii adverse Aruncă o privire rapidă – știi cum ai răspunde? Ai putea răspunde pentru cei dragi? Să luăm numărul doi – Dacă ai fi în această stare – ai vrea să fii acasă sau în spital? Nu există un răspuns greșit. Este greșit doar dacă nimeni nu știe răspunsul dvs. și nimeni nu este dispus să vă pledeze. De când ne-am lansat acum peste doi ani, am văzut că odată ce această conversație începe, odată ce ne împărtășim aceste gânduri, avocații, declarațiile pe declarații, sistemul care intervine pentru a ne împiedica intenția – nu mai este intimidant – devenim împuterniciți. Mori o singură dată – mori așa cum vrei.

Asigurați-vă că cei dragi primesc același cadou. Timpul nostru împreună a fost în mare parte despre promovarea sănătății și a bunăstării. Aș argumenta că despre asta este vorba despre o gestionare mai bună a sfârșitului vieții – vitalitate. Za nu a intenționat să facă cancer la creier – și niciunul dintre noi nu intenționează să trăiască pentru totdeauna – așa că până când unul dintre noi nu este suficient de inteligent pentru a face acest lucru – să ne angajăm cel puțin în acest sens: ne trăim viața cu intenție – ne putem încheia viața cu aceeași onoare. Și ne putem asigura că și cei dragi au acel lux. Dar dacă am vrea, am putea face mai mult decât atât. De când Engage with Grace a devenit viral – a făcut o diferență, dar nu este suficient. Nu vă faceți nicio greșeală – Puterea din această cameră chiar acum ar putea schimba singură modul în care noi, ca națiune, ne ocupăm de sfârșitul vieții.

Ați putea începe această conversație într-un mod real – într-un mod care schimbă jocul. Sunteți un grup uimitor de indivizi – și cei mai mulți dintre voi vorbiți mult, influențați foarte mult … ce se întâmplă dacă ați adăuga acest diapozitiv la sfârșitul discuțiilor? Ce se întâmplă dacă ai deveni ambasador pentru a începe această conversație? Moneda acestei camere este rețelele sociale pe care le avem cu toții – dacă toată lumea de aici ar împărtăși acest lucru cu propriul cerc de influență, până în ianuarie probabil că am fi putut atinge întreaga SUA. Angajează-te să poți răspunde la cele cinci întrebări pentru tine, pentru cei dragi. Angajați-vă să pledați unul pentru celălalt. Apoi, angajați-vă să răspândiți vestea – luați-o ca o misiune. Doar un diapozitiv – doar cinci întrebări – doar două minute pentru a răspândi vestea. Gândiți-vă la diferența enormă pe care am putea să o facem împreună. Ajută-ne să ne implicăm cu Grace. Răspândiți dragostea Categorii: necategorizate Etichetate ca: Îngrijirea sfârșitului vieții “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/webinars/200OK De THCB STAFF pentru SĂNĂTATE CATALIZATOR WEBINARI Transformarea asistenței medicale de la taxă pentru serviciu la taxă pentru rezultate tocmai a primit o lovitură de adrenalină în braț, 27 aprilie, când Departamentul de Sănătate și Servicii Umane a surprins pe mulți de pe piață anunțând un program de plată de calitate, un set propus de noi reguli care va intra în vigoare în 2019.

În timp ce praful încă nu s-a lăsat de la bubuitura importantă a propunerii de 962 de pagini care a fost abandonată în urmă cu șapte zile, Bobbi Brown, vicepreședinte al angajamentului financiar al Health Catalyst, are un început important în înțelegerea ramificațiilor acestei propuneri, cu peste 30 ani lucrând în cele mai mari și mai complexe organizații de asistență medicală. Obțineți răspunsuri la întrebări precum: Ce înseamnă acest lucru pentru dvs.? Cum va afecta plățile dvs.? Ce ar trebui să faci astăzi pentru a te pregăti? Având calitatea ca componentă cheie a plății, cum va fi măsurată? Aflați mai multe despre acest important webinar pentru cititorii THCB aici. Primul dintr-o serie de două evenimente despre guvernarea rețelei, aceasta este o oportunitate cheie de a explora diferitele considerații care intră în dezvoltarea unei structuri de guvernanță cuprinzătoare și durabile pentru schimbul național de informații despre sănătate. Concepute pentru a oferi o înțelegere fundamentală a conceptelor care vor fi esențiale pentru o viitoare elaborare de reguli cu privire la guvernarea rețelei naționale de informații despre sănătate, așa cum se prevede în Legea HITECH, prezentările și discuțiile se vor concentra asupra guvernării rețelei în general, examinând o parte din gama largă de activități care alcătuiesc „guvernare”, inclusiv reglementări, parteneriate public-private, organisme consultative, delegații de autoritate către grupurile de părți interesate și altele, toleranță etc. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2010/ 06/08 / three-ways-to-set-payment-rates / 200OK De PAUL LEVY Sugestia mea anul trecut ca Massachusetts să se îndepărteze de abordarea „pieței libere” pe care o folosește pentru a stabili ratele de rambursare a spitalului * nu a fost bine primită de spital lume. Dar, anul acesta, pe măsură ce oamenii observă că tarifele lor sunt stabilite de companiile de asigurări într-un mod inexplicabil și irevizibil (vezi această scrisoare către editor), tot mai mulți spun: „Ei bine, poate. Cum ar arăta? ” Există o serie de opțiuni.

Permiteți-mi să prezint câteva dintre ele în mod rezumat aici, recunoscând că o prezentare în acest forum este inerent simplistă. Mi-ar plăcea să văd un forum public în care acestea sunt dezbătute. O abordare este cea utilizată de Maryland, cu stabilirea completă a tarifelor pentru fiecare spital de către o comisie de stabilire a tarifelor. La fel ca stabilirea ratei de utilitate publică, aceasta implică o mulțime de revizuiri și proceduri administrative. O variantă a acestui lucru este că am putea avea o agenție de stat care să producă rate de neplată (atât cu taxă pentru serviciu, cât și cu capital) care servesc drept prezumție de respingere la nivel de stat . S-ar putea prevedea suplimente prescrise (adică formulistice) pentru diferențele geografice ale costului vieții, obligațiile de predare, alte cerințe guvernamentale și altele asemenea. În acest scenariu, cu excepția cazului în care asigurătorul sau furnizorul au prezentat o probă pentru diferite tarife în fața unui organism administrativ, s-ar aplica tarifele presupuse ale agenției. O altă abordare care nu necesită un calcul de stabilire a ratei este să permită fie furnizorului, fie compania de asigurări să solicite prezența unui observator de la stat să stea și să asiste la preluarea în timpul discuțiilor de stabilire a tarifelor. El sau ea ar fi permis să adreseze întrebări oricărei părți, să aibă acces la toate informațiile proprietare și să facă sugestii părților. Teoria de aici este că prezența unui facilitator obiectiv sau a unui mediator ar ajuta la egalizarea condițiilor de concurență atunci când furnizorul sau asigurătorul are mai multă putere de piață. Cerința finală, care trebuie adăugată la oricare dintre cele trei concepte de mai sus, este absolută, completă transparența ratelor de plată. Aceasta, mai mult decât orice formulă de stabilire a ratei, va conduce probabil la toate ratele, eliminând imensa disparitate care există astăzi. Nu există niciun motiv să nu-l punem în funcțiune imediat, în timp ce dezbatem procesul de stabilire a ratei. – * Rămân nedumerit de termenul „rambursare”, când „plata” este utilizată în orice alt sector al societății. Acesta este un reportaj ciudat dintr-o altă epocă.

Vă sugerez să scăpăm de asta. Paul Levy este președintele și CEO al Centrului Medical Beth Israel Deconess din Boston. De curând, Paul a devenit punctul central al multor atenții mass-media atunci când a decis să publice ratele de infecție la spitalul său, în ciuda faptului că, în conformitate cu legea din Massachusetts, el nu este încă obligat să o facă. În ultimii trei ani, el a bloguit despre experiențele sale într-un jurnal online, Running a Hospital, unul dintre puținele bloguri despre care știm că este întreținut de un senior senior al spitalului. Răspândit dragostea Categorii: necategorizate Etichetate ca: După reformă “” https: //thehealthcareblog.com/blog/2010/11/24/the-doctor-will-sync-you-now/200OK De MARKUS POHL Takeaway: dezvoltatorii mHealth se așteaptă ca importanța magazinelor de aplicații să scadă. Aplicațiile mHealth vor fi distribuite în principal prin canalele tradiționale de asistență medicală până în 2015. Firma noastră, research2guidance cu sediul la Berlin, a realizat un sondaj global de dezvoltatori mHealth pentru a identifica tendințele emergente pe această nouă piață. Unul dintre cele mai izbitoare rezultate ale sondajului a fost acela că principalii dezvoltatori mHealth cred că în anii următori aplicațiile mHealth vor înceta să fie distribuite în principal prin intermediul magazinelor de aplicații, așa cum este cazul în prezent, și că canalele tradiționale de distribuție a asistenței medicale, cum ar fi spitalele și asistența medicală specializată furnizorii de produse vor deveni canalele de distribuție predominante. Acest lucru ar reprezenta o schimbare semnificativă în comparație cu piața de astăzi, deoarece modelul magazinului de aplicații pentru smartphone-uri a fost motorul cheie din spatele succesului inițial al aplicațiilor mHealth în ultimii doi ani. Mai mult de jumătate dintre respondenți (53%) consideră că magazinele de aplicații sunt în prezent cel mai bun canal de distribuție urmat doar de site-urile de asistență medicală (49%). Canalele tradiționale de distribuție a sănătății, cum ar fi medicii (34%), spitalele (31%) și farmaciile (16%), sunt clasate astăzi ca canale de distribuție de nivelul doi și trei. În ciuda faptului că operatorii de telefonie mobilă sunt considerați ca jucători care vor ajuta piața mHealth să crească, aceștia nu sunt considerați ca canale de distribuție adecvate nici acum, nici în viitor. Î: Care sunt cele mai bune canale de distribuție pentru soluțiile mhealth astăzi? În 5 ani participanții la sondaj anticipează că canalele de distribuție tradiționale, cum ar fi spitalele (68%), medicii (65%) și site-urile tradiționale de asistență medicală (56%), vor deveni principalele platforme pe care să vândă soluții mHealth. În general, toate canalele de distribuție vor crește ca importanță, dar dezvoltatorii prevăd că în doar 5 ani canalul principal de distribuție va fi medicii care prescriu sau sugerează aplicații pacienților ca componentă a tratamentului. Î: Care vor fi cele mai bune canale de distribuție mHealth în cinci ani?

Dacă acesta este cazul, ce va convinge profesioniștii din domeniul sănătății să recomande și să utilizeze aplicații mHealth, în ciuda faptului că este puțin probabil ca furnizorii de asigurări de sănătate să includă cereri în planurile lor de rambursare? Iată șapte explicații posibile: 1. Creșterea gradului de conștientizare: Creșterea gradului de conștientizare a mHealth în comunitatea medicală, precum și proporția tot mai mare de pacienți care utilizează smartphone-uri, va încuraja profesioniștii din domeniul sănătății să exploateze posibilitățile oferite de tehnologia smartphone-urilor și să încorporeze aplicații în pacientul lor planuri de management. 2. Stimulente: furnizorii de distribuție specializați vor dezvolta modele de afaceri care vor permite medicilor să recomande aplicații și să profite de pe urma descărcărilor. Ar putea, de exemplu, să primească o parte din venituri din descărcări sau taxe de abonament din magazinele specializate de aplicații mHealth. 3. Aplicații sponsorizate: aplicațiile care îmbunătățesc eficacitatea unui anumit tratament ar fi populare în rândul producătorilor de produse farmaceutice / dispozitive, deoarece medicii ar fi mai predispuși să își prescrie produsele. Companiile farmaceutice / de dispozitive ar sponsoriza dezvoltarea aplicațiilor și ar încuraja medicii să își prescrie produsele împreună cu aplicațiile, lucru pe care medicii l-ar face, deoarece aplicația ar îmbunătăți rezultatele pacienților, oferind astfel produsului companiei un avantaj competitiv. 4. Cererea pacienților: un număr din ce în ce mai mare de pacienți „cu cunoștințe tehnice”, înțelegând beneficiile aplicațiilor mHealth, se vor aștepta ca tratamentul sau comunicarea convenabilă cu profesioniștii din domeniul sănătății să fie facilitate de aplicații. 5. Diferențierea: profesioniștii din domeniul sănătății cu cunoștințe tehnice vor folosi soluții inovatoare pentru a diferenția practica și pentru a rămâne în fața concurenței. 6. Lipsa medicilor: în zonele care au suferit întotdeauna din cauza numărului redus de profesioniști din domeniul sănătății, cum ar fi zonele rurale sau în lumea în curs de dezvoltare, aplicațiile mobile permit pacienților să se conecteze de la distanță la furnizorii de servicii medicale, cum ar fi medicii. Profesioniștii din domeniul sănătății activi în aceste regiuni folosesc deja această oportunitate interesantă pentru a îmbunătăți furnizarea de asistență medicală. Calitatea tratamentului este îmbunătățită și, din punct de vedere al economiei sănătății, costurile sunt reduse pe măsură ce timpul de călătorie și distanțele sunt diminuate, iar medicii ajung să vadă mai mulți pacienți.

7. Presiunea costurilor: Costul în creștere al asistenței medicale obligă atât furnizorii de asistență medicală publică, cât și comercială să testeze și să implementeze soluții rentabile. În următorii câțiva ani, piața va include numeroase soluții mHealth care vor fi furnizat cu succes dovezi ale conceptului. Aceste scenarii sugerează că proliferarea aplicațiilor mHealth în canalele tradiționale de distribuție a asistenței medicale nu este departe. Această perspectivă se bazează pe opiniile participanților la sondaj, care includ, de exemplu: ATT, Bayer Healthcare Diabetes Care, Beijing KellyMed Co., Boehringer Ingelheim, Bosch Healthcare, Ericsson Nikola Tesla, GlaxoSmithKline, NHS, Nokia, Roche (Divizia de diagnosticare), SingTel, Sorin Group, Sprint, Telefónica și Turkcell pentru a numi doar o viziune.

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook