height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=862686981244947&ev=PageView&noscript=1" /

Darabos’un reform yapmak için altı yılı vardı, Platter gibi, hiçbir şey elde edemediler!

Darabos’un reform yapmak için altı yılı vardı, Platter gibi, hiçbir şey elde edemediler! Platter, milis tatbikatlarını bile kaldırdı. Yıllık tatbikatları olmayan milis nedir?

Sal., 22 Ocak 2013 17:37 rapor

Gelecekte kadınların da askerlik yapması önemli. Nüfusun bir kısmının ayrımcılığa devam etmesi kabul edilemez. Kadınlara ve erkeklere eşit muamele, belirli kadın derneklerinin kiraz toplanmasının üzerinde açıkça durmalıdır.

Ignaz-Kutschnberger 22 Oca 2013 Salı 19:22

@zombilein … aslında kendi ülkeniz Yugoslavya’da hizmet verdiniz mi?

Ignaz-Kutschnberger 22 Oca 2013 Salı 19:30

Eşitliğe ve eşit muameleye yine harika bir şekilde bağlı olduğunuza göre … yeni eviniz Avusturya’da da kaçırılan vatanseverlik hizmetini yakalayabilirsiniz … çünkü başkaları için talepte bulunmamalı ve ondan kendi kendinize yararlanmamalı … bu yüzden @zombie Sayın Albay Spindelegger yeni acemi bekliyor 🙂

strizzi49 Çar, 23. Ocak 2013 00:17

@ War-Lord … zombie69’dan iddiayı devralacağım! Ve hizmet ettim – 9 ay boyunca! Ama eleştirinle – elbette sen de hizmet etmedin, değil mi? Daha önce de söylediğim gibi, GENEL zorunlu askerlik Avusturya’da geçerlidir! Ve GENEL ne anlama geliyor?

Ignaz-Kutschnberger Çarş, 23. Ocak 2013 13:37 rapor

@ strizzi49 … bu iyi olabilir … ama bu ülkedeki dezavantajlı gruplara bu kadar bağlıysa, özellikle @zombie’mizin dezavantajlı olmadığını bilmek istemiyorum 🙂

Ignaz-Kutschnberger Çarş, 23. Ocak 2013 13:47 raporu

Ve bu eşit muamele talebinin tüm insanların zombileinden gelmesine şaşırıyorum … Umarım bunu önceden Bay Strache ile tartışmıştır 😉

23 Oca 2013 Çar, 15:19

…değil. Ancak bu yıl hala fikrini ifade etme şansı var. İsviçre’nin de sonbaharda oy kullanacağı söyleniyor. Zürcher Zeitung’a göre belki de bu konuyu ele alacaklar. O zaman artık kendisini etkilemeyen ve her halükarda onu köreltebilecek Avusturya meseleleri hakkında endişelenmesine gerek kalmadı ;-))

Nudlsupp Per, 24. Ocak 2013 03:10 raporu

Eşitliğin birdenbire tekrar önemli olduğu konuları görmek beni çok ilginç buluyor. Yöneticiler, yönetim kurulu üyeleri, denetleme kurulları ile nerede ve gelir olarak nerede? Çocuk yetiştirme dönemleri için tazminat nerede? Kadınlar emeklilik hakları açısından nerede duruyor? Ben de eşit haklardan yanayım …. ama size bir şey söyleyebilirim …. her şey ucuz değil

Giriş Facebook ile bağlan manipura Sal, 22 Ocak 2013 17:34 yanıtı bildir

Reformlarla ………. alacak, alacak ve alacak – çünkü her zaman böyleydi! http://www.facebook.com/WeilsImmerSoWarVP2013?fref=ts

Sal., 22 Ocak 2013 14:56

Geçmişten, büyük kurumların ve partilerin ancak dış baskılarla reform edilebileceği çıkarımı yapılabilir. Bu yüzden insanlara herhangi bir zamanda z’ye baskı uygulama fırsatı veriyoruz.betboo mobil B. Gerekirse, Sayıştay’ın idari reform önerilerinin uygulanmasını zorlamak.

Sal. 22 Ocak 2013 14:58

Politikacılar erken, açık uçlu ve dürüst bir diyaloğu reddederse halkın bir inisiyatif başlatma fırsatına ihtiyacı vardır.

Giriş yap Facebook ile bağlan Elcordes Sal, 22 Ocak 2013 13:36 raporu

@ War-Lord sen ne bir hayalperestsin ve sonra ter içinde uyandın.

Ignaz-Kutschnberger 22 Ocak 2013 Salı 15:23

@elcordes … buna “” rüya görmek “diyorum … Ben buna OPTİMİZM diyorum

Oturum Aç Facebook ile bağlan Ignaz-Kutschnberger Salı, 22 Ocak 2013 13:15 rapor

Bak … belki şimdi bir veya diğer mantıklı reformu uygulayabiliriz. Muhtemelen yaklaşan seçimlerde iki partiye de zarar vermez …

strizzi49 Çar, 23. Ocak 2013 00:19

Bir kez olsun sana tamamen katılıyorum! Aynen böyle devam!

Giriş Yap Facebook ile Bağlan Sayfa 1/1  

Savunma Bakanı Gerald Klug (SP) ve İçişleri Bakanı Johanna Mikl-Leitner (Başkan Yardımcısı), temel askerlik hizmetini bu sonbaharda “daha çekici” hale getireceğini umdukları ilk önlemleri sundular. Özellikle, bu yıl garson ve şoför olarak daha az personel görevlendirilecek. Steiermark askeri eğitim bölgesi Seetaler Alpe’de düzenlediği basın toplantısında Klug, bu şekilde 350 yeni askerin doğrudan “birliklere katılabileceğini” “söyledi. Önümüzdeki iki yıl içinde, sistem yöneticilerinin “askeri temel iş” “içindeki işe alımlara oranı, mevcut yüzde 60’tan yüzde 40’a” en azından tersine çevrilecek “.

Halihazırda 1.800 askerlik personeli garson, 1.600 şofördür. “İlk adımda” bu yıl her iki alanda da yüzde on azaltılacak. Klug, 2014’ten itibaren bekleyen temel hizmetçi sayısını yüzde 50 azaltmak istiyor. 900 asker bire bir “” getirilecekti.

Bu önlemler, SPÖ ve ÖVP’nin askerlik hizmeti reformu üzerine çalışma grubunun ilk sonucudur. İki bakan, Haziran ayı sonunda Pazartesi günü nihai bir rapor sunmak istediklerini doğruladılar. Maliyetler sorulduğunda savunma bakanı, bu yılki ilk adımın maliyetsiz bir şekilde “” gerçekleşmesi “gerektiğini söyledi. Korgeneral Othmar Commenda, bunun bir tasarruf meselesi olduğunu belirtti: “Bu askerlerin yerini almayacağız.”

Klug, sonraki önlemleri diğer alanlarda tasarruf yoluyla ve gerekirse departmanda yeniden konuşlandırma veya rezervlerin serbest bırakılması yoluyla finanse etmeyi umuyor. Buna ek olarak, üst düzey hükümet, temel askerlik hizmeti için “” çekici bir genel kavram “” varsa, reformun bir milyon veya diğerinden “” “başarısız olmayacağını” “belirtti.

Sistem bakımcısı olmayan pilot proje

Seetaler Alpe askeri eğitim alanında, Klug’ın selefi Norbert Darabos tarafından başlatılan pilot projelerden biri, sistem bakımcıları olarak temel askeri görevlilerden çoktan vazgeçti. U.a. Komutan Albay Manfred Hofer, teknik bir uyarı sisteminin 36 aceminin yerini aldığını söyledi. Geçici işçiler ve bir temizlik şirketi de kullanımda; Hofer, mevcut maliyetleri yaklaşık 589.000 Euro olarak belirledi.

Klug, silahlı kuvvetleri herhangi bir temel askerlik hizmeti olmaksızın sistem bakımcısı olarak kurmanın hiçbir şekilde amaçlanmadığını belirtti. İşe alınanların çoğu, aynı zamanda, ilgili bir iş için profesyonel olarak niteliklidir. Ancak Mikl-Leitner, bu yılın Ocak ayında Federal Silahlı Kuvvetler araştırması öncesinde, silahlı kuvvetlerde “anlamsız faaliyetlere” yönelik tekrar tekrar eleştiriler yapıldığına dikkat çekti. “” Dış kaynak kullanmayacağız ve anlamsız faaliyetler satın almayacağız. “” İçişleri Bakanı, sorgulama öncesinde “yanlış” olarak bazı eleştiriler yaşadığını da kaydetti.

Silahlı kuvvetlerin acemilerle mümkün olan en iyi ilişkileri “” geliştirmesi de onun için önemlidir. Bunlar, eşit koşullarda “” iletişim kurabilen “çalışanlardır. Elbette kendilerini hiyerarşiye entegre etmeleri gerekecek, ancak “” Takdir, saygı çok önemli “”.

Gelecekte macera tatili de yok

Mikl-Leitner ve Klug, askerlik hizmeti reformunda hükümet işbirliğini oybirliğiyle övdü. Klug ayrıca bir açıklama daha yaptı: Bu yıl altyapının iyileştirilmesi için ek 40 milyon euro ve dolayısıyla toplam 105 milyon euro yatırım yapılacak. Bu, askeri görevlilere yaptığı anketin bir başka sonucudur. Nihai sonuç zaten mevcut, ancak henüz sunulmadı. Ancak tüm reform çabalarında bakan için bir şey açıktır: “” Silahlı kuvvetler operasyonel bir örgüt olmaya devam ediyor. Bakan, bu temel askerlik hizmetinden bir macera kampı yapmayacağız. “” Aynı şekilde, genç erkekler “altı aylık bir macera tatili” veya “bir” özel ders kurumu “için sabırsızlanmamalı.

Şimdi 1 ay boyunca ücretsiz olarak haberleri okuyun! * * Test otomatik olarak sona erer. Daha fazlası ▶JBL’den gerçek kablosuz kulaklıkları şimdi kazanın! (E-media.at) Yeni erişim (yachtrevue.at) Bekar olmanın harika olmasının 8 nedeni (lustaufsleben.at) Wasabi mayonezli somon karides burger ve ballı salatalık (gusto .at) Yeni trendde: Shock-Down – ekonomi kilitlenmelere ne kadar dayanabilir? (trend.at) Gülmek ve iyi hissetmek için en iyi 35 aile dizisi (tv-media.at) Viyana’daki E-Scooter: Tüm sağlayıcılar ve Karşılaştırmada 2020 fiyatları (autorevue.at)

Yorumlar

Giriş yap Facebook ile bağlan giuseppeverdi Sal, 16 Nisan 2013 13:14 bildir yanıtı

Birisi bana ÖVP’nin ve özellikle kırmızı BMfLV’deki Mikl-Leitner’ın ne söylemesi gerektiğini söyleyebilir mi? Akıllı olan kesinlikle adı kadar akıllı değil ve ÖVP-BMI’da hüküm sürmüyor. Bölümünde ÖVP’nin bu müdahalesine karşı neden kendini savunmuyor? Faymann da buna katlanabilir. Kırmızı olanlar, eksik lider çipi nedeniyle kesinlikle uygun değil!

brauser49 Sal, 16 Nisan 2013 04:54

Herkesin U-Off’u vardır. ve memur servis hakkına sahipse, kahvaltı büfesinden kendisi alamaz, nereye gidersiniz!

brauser49 Sal, 16 Nisan 2013 04:58

Ve bir arabayı kendiniz sürün, muhtemelen askeri bir FS olmadan?

Giriş Facebook ile Bağlan Hermann Gugger Mon., 15 Nisan 2013 20:28

Harika bir fikir ve şanslı olanlar gerçekten birlikle ne yapmalı? Bu, bir sistem bakımcısı olarak hareket etmekle aynı aptallıktır. Ve insanlar kayıp değil mi? Ya da bunu anlamak nasıl?

Bananenbiager Pzt, 15 Nisan 2013 23:57 raporu

Yanlış anlıyorsunuz: Garsonlar ve sürücüler sistemistti. Subaylar arasında kaos çıkacak. Kendiniz yiyecek alın! Bir mesleğe yazık! Kendin sürmek mi? Nasıl olur? Görevler sadece yağ dolu ve en iyi niyetle araba kullanamazlar – bu yüzden garsonlar birinci sınıf sağlayıcılardır.Şoförler – uğurlu eşyalar – böylece eşler de eğlenebilir

giuseppeverdi Çar, 17 Nis 2013 08:07

Sayamaz mısın Sadece% 50’si kaldırılmalıdır. Daha sonra diğer% 50, çok fazla memuru çifte yürüyüşe yönlendirecek ve onlara kumarhanede hizmet edecek. Memurlar, onları sarhoş eden alkolü almak için kalkmazlar. Ve sarhoş olduklarında, resmi olarak şoför olmayan ancak görevde olan bir askeri hizmetçi tarafından eve götürülürler.

Giriş Yap Facebook ile Bağlan Sayfa 1/1  

Federal Şansölye ve SPÖ başkanı Werner Faymann, cumhurbaşkanlığı toplantısının ardından Salı günü öğleden sonra ekibinde bir rok yapılacağını duyurdu. Önceden bilindiği gibi, Savunma Bakanı Norbert Darabos yeni federal müdür ve seçim kampanyası müdürü olacak, önceki parti yöneticisi Günther Kräuter Ombudsman Kurulu’na atanacak ve SPÖ Federal Meclis Başkanı Gerald Klug Darabos’un savunma departmanını devralacak.

Faymann, önerilerinin Başkanlık Divanı’nda oybirliğiyle dikkate alındığını vurguladı. Faymann’ın hesabına göre, rok, SPÖ’nün ombudsman olarak aday gösterdiği kişiye dayanıyordu. SPÖ patronu, bunların şifalı bitkiler olduğu gerçeğinin daha fazla kararla sonuçlanacağını söyledi.

Seçim kampanyası yöneticisi ve federal müdür olarak, Darabos’ta en iyisini buldu. Darabos, ortak basın toplantısında bu görevi dört gözle beklediğinin altını çizdi. Yeni Savunma Bakanı Klug, Salı öğleden sonraki basın toplantısında henüz hazır değildi, yarın Çarşamba günü ayrı bir medya randevusunda tanıtılacak. Faymann’a göre, Federal Cumhurbaşkanı Heinz Fischer tarafından açılış töreni Pazartesi günü yapılacak.

Darabos, Rudas’ın patronu olarak mı?

Savunma Bakanı Norbert Darabos’un SPÖ karargahına dönmesi, en azından ilk açıklamalarına göre, doğrudan etkilenenler arasında bile sevinç yaratıyor. Önceki federal yönetici Günther Kräuter, Darabos’u APA için “ideal oyuncu kadrosu” olarak nitelendirdi. Ombudsman olarak yeni rolünü dört gözle bekliyor: “” Bu bana çok yakışıyor. “” Federal yönetimde kalan Laura Rudas, APA ile yaptığı bir röportajda Darabos’un desteğinden emin olabileceğini vurguladı. Yıllardır birlikte çok iyi çalışıyorlar ve çok iyi anlaşıyorlar.

Rudas ayrıca Darabos’un seçim kampanyası yöneticisi olarak tek başına hareket edeceğini açıkça belirtti: “Ondan daha iyi bir insan yok” dedi federal yönetici, Darabos’un Burgenland’daki federal parti ve daha sonraki Federal Cumhurbaşkanı Heinz Fischer için yaptığı başarılı kampanyalara atıfta bulundu. Rudas, karargah içindeki sorumluluk alanlarında bir şeylerin değişip değişmeyeceğini kendisi için bir rütbe düşürme görmüyor, önümüzdeki birkaç hafta içinde bir karar verilecek.

Zeki kendini yalnızca Çarşamba günü ifade eder

Federal genel müdür sorulduğunda, şifalı bitkiler söz konusu olduğunda, yeni görevin beklentisi, seçim kampanyasını yönetememenin olası hayal kırıklığından daha ağır basıyor. Ona göre partinin başarılı kampanyacı Darabos’a güvenmesi şaşırtıcı değil: “” Bu neredeyse mantıklı bir karar. “

Bu arada, parti iletişiminde de bir değişiklik var. Şu anda Darabos’un savunma departmanındaki sözcüsü Stefan Hirsch, SPÖ’nün yeni iletişim başkanı olacak. Önceki baş iletişimci Oliver Wagner’in hangi görevi üstleneceği henüz belirlenmedi.

Savunma Bakanı adayı Gerald Klug herhangi bir açıklama yapmaya hazır değildi. Anlayışınızı sadece Çarşamba günü halka açık konuşacağını sordu. Şansölye Werner Faymann (S) ve Darabos ile ortak bir basın toplantısı planlanıyor.

“” Kurs netleştirildi “”

Federal Şansölye Werner Faymann için, personel değişiklikleri hem partide hem de SPÖ’nün Ombudsmanlık Bürosu ve Savunma Bakanlığı’ndaki Hükümet Bürosu için önerdiği kişiler açısından “rotayı” netleştirdi. SPÖ patronu, kararların şimdi verilmesi gerektiğini söyledi.

Peter Kostelka’nın artık bir ombudsman olarak hareket etmesine izin verilmediğinden, bu pozisyon için kimin en uygun olacağını düşünmesi gerekiyordu. Faymann, şifalı otların “en iyi önkoşullara” sahip olduğunu – tüketicinin korunmasında çok şey yaptı ve bir avukat olduğunu açıkladı.

“Hala yapacak çok şey var”

Faymann, bu yılki “önemli tartışma”, yani Ulusal Konsey seçimi için, aynı zamanda kampanya yöneticisi olan bir federal yöneticiye ihtiyaç olduğunu vurguladı. Darabos, birkaç seçim kampanyasını başarıyla yönetti. SPÖ ülkenin en zengin partisi değil. Faymann, “Kendimize güveniyoruz” dedi. Darabos ona sorduğunda bunu düşünmedi.

O zaman soru, önemli ulusal savunma ve spor departmanını kimin devralacağıydı. Faymann, bu dönemde ulusal savunmada yapılacak daha çok şey olduğunu söyledi, federal ordu referandumunun sonuçlarına dikkat çekti.

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook