height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=862686981244947&ev=PageView&noscript=1" /

O büyük bir kaptandan daha büyük bir lider

Ancak Yuvraj’ın U19 Dünya Kupası’nda kaptanı olan Kaif, Yuvraj’ın uluslararası başarılarından herhangi birinin üzerinde derecelendirdiği 2000 turnuvasından bir vuruş hatırladı.

Geçenlerde canlı bir Instagram oturumunda Kaif, Yuvraj’ın U19 Dünya Kupası’nın yarı finalinde Avustralya’ya karşı yaptığı darbeyi selamladı.

“U-19 Dünya Kupası’ndaki vuruşlarınız. Avustralya’nın Shane Watson, Mitchell Johnson’da bazı büyük isimleri vardı. Sanırım 40-50 koşuda dört kaleyi kaybettik. İlk defa, bir oyuncunun bu şekilde hakim olduğunu gördüm. Senin konumunda olsaydım, biraz zaman alır, bir ortaklık kurmaya çalışırdım. Ama en başından itibaren vuruş yapmaya başladın. Yüksek geri tepmeden şut atarken gücün olduğunu fark ettik. Bu vuruş hala aklımda taze. Kariyerinizde oynadığınız birçok vuruşun dışında, her şeyden önce Avustralya’ya yapılan vuruşun U19 seviyesinde olduğunu değerlendireceğim. “

4 numarada vuruş yapan Yuvraj, 232 vuruş oranıyla 25 topa yenilmez 58 vuruş yaptı. Hindistan toplam 284 tura ulaştı ve maçı kazandı. Yuvraj’a övgüler yağdıran Kaif, takımın kaptanı olduğu için çok fazla itibar kazanırken, Mavili Erkekler’in tarih yaratmaya devam etmesinin Yuvraj gibi oyunculardan kaynaklandığını söyledi.

“Sizin gibi oyuncular sayesinde U19 Dünya Kupası’nı kazandık. U19 Dünya Kupası şampiyonluğunu kaldıran ilk Hintli kaptan olduğum için çok övgü alıyorum, ancak bir kaptanın takımda galipler yoksa işe yaramaz. Takımda senin gibi bir oyuncuya sahip olduğum için çok şanslıydım. Bu inanılmaz bir vuruştu ve o zaman uzun süre oynayacağını biliyorduk ”diye ekledi Kaif.

Bu maçı hatırlatan Yuvraj, ölüm aşımlarında büyük bir endişe yaratan şeyin kaçış hızı olduğunu ve vuruşunun Hindistan’ın rekabetçi bir toplama ulaşmasına yardımcı olduğunu ekledi.

Nazik sözleriniz için teşekkürler. Dünya Kupası yarı finaliydi. Erken fitilleri kaybetmemiştik. 45 over’den sonra skorumuz 220/2 oldu. Beni vuruş sırasına göre terfi ettirmiştin. Neyse ki, son beş overde 20 topla 50 tur atmayı başardım ve 282’ye (284) ulaştık ”dedi Yuvraj.

MS Dhoni’nin ‘süreci’ sonunda Sanjay Bangar.nbsp tarafından açıklandı | nbspPhoto Kredisi: nbspAP

MS Dhoni, uluslararası düzeyde hareketli bir kariyere sahiptir. Bir kriket oyuncusunun hayal edebileceği her şeyi başaran 39 yaşındaki oyuncu, Team India için bir vahiy oldu ve hem uluslararası krikette hem de Hindistan Premier Ligi’nde (IPL) başarısını duyurarak kendisine ses getiren bir isim yaptı. 

Wicketkeeper-vurucu 17.000’den fazla koşu toplarken, 359 altıyı çarptı, 634 yakalama ve 195 güdükten sorumluyken, Dhoni aynı zamanda kusursuz bir zihin varlığıyla bilinir ve bowling oyuncularına kütüklerin arkasından küçük ama değerli girdiler sağlar. , gergin durumlarda soğukkanlılığını korumak ve saha dışında geçirdiği zamanın tadını çıkarmak.

https://goldbets.top/rulet/

Dhoni’nin basın konferansları da hayranlar ve medya kardeşliği arasında büyük bir hit oldu. Komik tek gömlekleri ile tekrar tekrar iz bıraksa da, eski Hintli kaptan sık sık “süreç” hakkında konuşuyor; her zaman vurguladığı ve herhangi bir takımın uzun vadede başarısı için önemli bir faktör olarak gördüğü.

Dhoni’nin IPL 2020’nin 37. maçında Chennai Super Kings (CSK) ile Rajasthan Royals (RR) arasındaki 200. IPL oyununun önünde, eski Hintli kriket takımının asistanı ve vuruş antrenörü Sanjay Bangar, Dhoni’nin sıkça kullandığı terime başladı. yani ‘süreç’.

Bangar, Star Sports’a şunları söyledi: “Dhoni, uyluk pedine 1 ve 2 tik tik, 4 ve 6 çapraz çarpı yazıyor. Bu, onu her uyluk pedini taktığında, daha fazla bekar alması gerektiği için en iyi bitiricilerden biri haline getirdi. Büyük bir kaptandan daha büyük bir liderdir. Oyuncusundan en iyi şekilde nasıl yararlanacağını bilir. Kapısı oyunculara her zaman açıktır. Görüşlerini hiçbir oyuncuya empoze etmez. genç veya oyuncu kendi numaralarını öğrenecek. “

MS Dhoni, şapkasına bir tüy daha ekliyor! CSK kaptanı, 200 IPL oyununda yer alan ilk oyuncu oldu

Beynimle kriket oynadım: Javed Miandad, MS Dhoni’ye IPL 2020’de maç kondisyonunu nasıl geliştireceğini anlatıyor

CSK kaptanı MS Dhoni, IPL’de 200 maç oynayan ilk oyuncu olmaya hazırlanıyor

Dhoni, sonuçlara bakmaktan ziyade her zaman ‘süreç’e odaklanmıştır. Bir takımın sahaya çıktıklarında küçük şeyleri doğru yapmaya odaklanması ve ‘kontrol edilemez’ üzerinde çok fazla durmaması gerektiğini defalarca savunuyor. Bu nedenle, Dhoni kabinesinin CSK’ya liderlik ederken üç IPL ve iki Şampiyonlar Ligi (CLT20) kupasının yanı sıra Team India için tüm önemli ICC başlıklarıyla dolu olması şaşırtıcı değil.

Yuzvendra Chahal, ‘Chahal’ TV’nin sunucusu. Nbsp | nbspPhoto Kredisi: nbspAP Yuzvendra Chahal, ‘Chahal TV’de yer alan en iyi konuk olarak Rohit Sharma’yı seçti Kedar Jadhav’ın şimdiye kadarki en kötü konuğu olduğunu söyledi. Chahal ayrıca eski Hindistan kaptanı MS Dhoni’yi ağırlamak istediğini söyledi.

Yuzvendra Chahal, Team India’daki en çok yetenekli kriketçilerden biridir. Bacak döndürmeden, en üst düzeyde satranç oynamaktan, komik videolar yapmaktan, ‘Chahal TV’de kriketçilere ev sahipliği yapmaya kadar, bacak döndürücü, hayranlarını becerileriyle şaşkına çevirdi. 

Rohit Sharma’dan Virat Kohli’ye Chahal, ünlü şovunda neredeyse tüm büyük oyuncuları ağırladı. Baharatlı sahanın bölümünde Cricbuzz ile yakın zamanda yapılan bir konuşmada, Chahal’dan Chahal TV’de görünen en iyi ve en kötü oyuncuyu seçmesi istendi. Sorguyu yanıtlayarak, şovda yer alan en iyi konuk olarak Rohit’i seçti.

Chahal en kötü misafir olarak Kedar Jadhav’ı seçti. Bacaklı, seçimlerini açıklarken, “Konuşmaya devam ediyor. Chahal televizyonunun 30 dakikadır olduğunu hissediyor” dedi.

Chahal ayrıca gösteride Mahi bhai’yi (MS Dhoni) ağırlamak istediğini söyledi. Chahal, zaman zaman, Dhoni’yi şovunda görünmesi için kovalamıştı, ancak eski Hindistan kaptanı her zaman reddetti. Aslında, geçen yıl Yeni Zelanda’da bir röportaj yapması istendikten sonra da kaçtı. 2019 Dünya Kupası sırasında da Chahal, Dhoni ile röportaj yapmak istedi ama reddetti.

Ayrıca Oku: 

Mumbai Kızılderilileri, Sachin Tendulkar’ın IPL’deki ilk çıkışından aylar sonra gerçekleşen Hardik tahminini açıkladı

Rohit’den bahsederken, Hindistan Takımı için gösterdiği parlak performansları sayesinde Chahal TV’de birkaç kez göründü. Her iki kriket oyuncusu da birbirleriyle iyi bir ilişki paylaşıyor ve sıklıkla sosyal medyada da birbirlerini trol ediyorlar. Aslında, Rohit bir zamanlar Bangladeş’e karşı pembe top testinden sonra Ishant Sharma ve Umesh Yadav’ı ağırladı ve Chahal’dan övgü aldı.

Jadhav, ODI’nin açılışında Avustralya’ya karşı 87 sayı yenmeden 81 sayı attıktan sonra Mart 2019’da Chahal TV’de göründü. Hindistan Takımını zafere taşımak için Dhoni ile beşinci kalede 141 tur attı.

Vantilatör KXIP kaptanını Dhoni’ye benzetince Rahul sert tepki veriyor | Fotoğraf: PTI / IANSnbsp

Kings XI Punjab (KXIP) kaptanı ve çok yönlü vurucu KL Rahul, Hindistan Premier Ligi’nde (IPL) savunan şampiyon Mumbai Indians’a (MI) karşı kazandığı maçın ardından kendisi ile efsanevi kriket oyuncusu MS Dhoni arasındaki karşılaştırmayı küçümseyecek kadar mütevazıydı. Pazar. En kısa formatta en iyi vurucu oyunculardan biri olarak kabul edilen Rahul, Dubai Uluslararası Stadyumu’nda devam eden IPL 2020’nin 36 numaralı maçında Punjab’ın Rohit Sharma liderliğindeki tarafla kornaya girmesiyle 2014 ikincisi için yıldız katılımı oldu. . 

Rahul, Super Over gerilim oyununda fitil tutup Mumbai’nin güçlü bowling ünitesine sopayla eziyet ederek bir gösteri düzenlerken, şık kriket oyuncusu her köşeden büyük övgü aldı. Rahul’ın wicketkeeping istismarları, Dhoni’nin Twitter’da ‘Thala’ olarak KXIP kaptanı olarak adlandırılan esrarengiz bir hayranı olarak wicket tutma tarzıyla bile karşılaştırıldı.    

Unversed için Thala, Chennai serisinin ateşli hayranları tarafından CSK kaptanı Dhoni’ye verilen bir takma addır. Böylece, KXIP kaptanı taraftarlara centilmenlerin oyununda yalnızca bir Thala olduğunu hatırlattığı için Rahul, karşılaştırıcıdan kaçmak için hızlı davrandı. Rahul, Twitter’da “Sadece bir tane Thala Gajal var ve herkes onun kim olduğunu biliyor.”       

KXIP güç merkezi, Punjab ağır sikletlerinin zorlu toplam 176 oyuncuyu 20 over içinde kovalamanın peşinde kalmasını sağlamak için olağanüstü bir vuruş yaptı. Rahul’un görkemli vuruşunun yanı sıra, KXIP kaptanı aynı zamanda personel tutma sorumluluklarını da üstlendi ve Punjab’ın eşi görülmemiş bir ikinci Super Over’da kravat çalmasına yardımcı olmak için Super Over’da müthiş bir çıkış yaşadı.     

Beynimle kriket oynadım: Javed Miandad, MS Dhoni’ye IPL 2020’de maç kondisyonunu nasıl geliştireceğini anlatıyor

CSK kaptanı MS Dhoni, IPL’de 200 maç oynayan ilk oyuncu olmaya hazırlanıyor

Sanjay Manjrekar, Twitter kullanıcısı MS Dhoni’yi eleştirmekten çok korktuğunu söyledikten sonra yanıt verdi

Rahul’ın eşleştirme performansından bahseden KXIP kaptanı, Mumbai’ye karşı 150,8’lik kayda değer bir grev oranıyla 51 teslimatta 77 puan aldı. Cankurtaran topa vuran oyuncu aynı zamanda nakit zengini turnuvada arka arkaya üç sezonda 500 koşu çizgisini geçen ilk Hintli vurucu oldu. Pencap’ın ardından Rahul, “Sınırı aşmamızı umuyordum çünkü çocuklar gerçekten çok çalışıyorlar. Kaybettiğimiz oyunlarda, o zaman bile iyi oynadık ve çizgiyi aşamadık,” dedi Pencap’ın ardından Rahul Mumbai karşısında Super Over galibiyet.    

MS Dhoni şüphesiz bir IPL efsanesidir.nbsp | nbspPhoto Kredisi: nbspIANS

MS Dhoni, modern bir gün harikası. Günümüz oyununun, şanlı uluslararası kariyerinde çok sayıda rekora ulaşan Dhoni gibi birini görmediğine dair bir şüphe bile yok. Önde gelen Hindistan’dan tüm büyük ICC başlıklarına, Testlerde 1 Numara, toplamda 359 altıyla sınırlı sayılarda bir güç vuruşu ve bitirici etiketini kazanarak 634 yakalama ve 195 güdük ile en iyi wicketkeeplerden biri olarak tanındı, 39 yaşındaki her şeyi yaptı. 

Öte yandan Dhoni, Hindistan Premier Ligi’nde (IPL) de parlak bir performans sergiledi. 4.500’den fazla koşu ile turnuva tarihinin en çok koşusu açısından yedinci sırada yer alıyor ve aynı zamanda wicketkeepers arasında en çok ihraçlara (ve yakalamalara) sahip.

Tack!
För att du vill vara en del av vår resa. Vi hör av oss.

Följ och gilla oss på FB!

Dela på facebook